Ermeni soykırımına bakış açınız?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bilemem ama Osmanlı döneminde yaşayan Ermenilerin,cumhuriyet kurulduktan sonraki nüfusuyla karşılaştırdığımızda %75’i kayıp
Artık zorla göçtüler mi öldürüldüler mi orası muamma.bir ara Türkiye kabul etmişti bu olayı,hatta Ermenistan’a gidip maç seyrettiler ıykkkk

Yabani Türk ve İslam karşıtı hiçbir konuyu kaçırmaz sklmslsn

Annem küçükken bana kızdığında ermeni derdi o geldi aklıma ajskxjd

Türk milleti soykırım yapmaz
ne yaptılarsa devletin bekası için yapmışlardır.
Birinci dünya savaşında
ölüm kalım mücadele verilmiş
yani durduk yerde techir kararı alınmadı
Büyük acılar yaşandığı kesin ama bu ilelebet devam etmemeli,
Üçüncü dünya ülkelerini aradan çıkaralım
iki devlet arasında diyoloğ kurulmalı,

Türk milleti soykırım yapmaz
ne yaptılarsa devletin bekası için yapmışlardır.
Birinci dünya savaşında
ölüm kalım mücadele verilmiş
yani durduk yerde techir kararı alınmadı
Büyük acılar yaşandığı kesin ama bu ilelebet devam etmemeli,
Üçüncü dünya ülkelerini aradan çıkaralım
iki devlet arasında diyoloğ kurulmalı,
Öyle deme kızılbaş Türk Alevilerini selim padişah katletmedi mi.

Yaşanan şeyler olduğunu düşünüyorum ama suçlu olan Osmanlı Diktatörleri.. Bizim ülkemizle alakası yok..

böyle :

3db269be258bc9b47be70e2e434cf223.jpg

• Kahkaha
Tepkiler: W
Asıl katliam yapanlar ermenilerdi.

Kendimizi savunmaya geçince neden soykırım oluyormuş…

O zaman yunanları denize dökmemizde soykırım, su soğuk ama girince alışıyorsun :D

Kıbrısta, Osmanlıda, Azerbaycanda, Çinde Türklere yapılan soykırımları kimse görmüyor görmek istemiyor.

O biden denen bunak önce kendi ülkesinde yapılan ırkçılıklara soykırımlara baksın laf söylesin ondan sonra yargı dağıtsın.

Keşke ne olup bittiğini objektif bir şekilde tarafsız olarak birileri açıklasa.

Ya neyin bakış açısı anlamıyorum. Ermenistan ilk başbakanı olan Hovhannes Kajaznuni’nin kendi manifestosunda mevcut ne yaptıkları nasıl yaptıkları neden böyle olduğu bir bir kendisi yazmış yani Amerika, Avrupa ve Rusya yüzünden Türk'leri sırtından bıçakladık. Hatta kitabın bizzat kendisi Ermenistan'da yasaklı diye biliyorum. Bizim arşivlerimiz zaten açık Türkiye bu konuda her şeyi ortaya dökelim konunun karanını objektif bir şekilde tarihçiler karar versin diye bizzat Ermenistan'a teklifte bulundu.

Biden'nin de neden böyle bir zırvalığı tekrardan göz önüne sunduğunu biliyoruz. Tamamıyla siyası çıkar sağlamak için, yoksa kimsenin umurunda değil. Bernard Lewis'in de dile getirdiği gibi doğu kısmında ki Ermeni halkı bir halt yedi, bedelini de ödedi. Bu topyekûn bir soykırım olsaydı, batı kısmındaki Ermenilerde aynı direnişte bulunur ve aynı muameleyi görürdü.

Hrant Dink dinle bu konuda
o gayet objektif
al buyur

Teşekkür ederim güzel bir bakış açısı. Ama bu bakış açısına da tahammül edilemedi bu güzelim memlekette. Biz de kendimize sormamız gerekli, neden bu hallere geldik, ne oldu bize, .....?
Ben bu ülkede kardeşlik, dostluk, çoğulculuk,.... kazansın dedikçe terör sevicisi oldum, vatanhaini oldum,.....
Bazen diyorum, sus ve kardeşim sus, ne halleri varsa görsünler, daha beter olsunlar,..... hayatını yaşa bu angutlara laf yetiştirmek öyle kolay değil.

Geri