Annemle Babam erken yaşta evlenmişler ilk başta ablam gelmiş dünyaya iki sene sonrada ben geldim hayata ... 2 sene geçmeden ayrılmışlar annem ablamı babamda beni almış bunun zamanında aradan 3 sene geçmesiyle annemle görüşmeye başlamıştım ozaman halamda kalmaktaydım bana telde geliceğim diyip ertesi günü giyinip annem gelicek diye heveslenirken annem halama gelemiceğini söylemiş yazık halamda bana bunu nasıl söyliceğini düşünürek geçirdi zamanının bir çoğunu sonra ilkokul ortaokul dönemlerim hep okula annesi tarafında bırakalan çoçukları izlemekle geçmiştir hep sonra babam evlendi bende amcama geldim o bana hem anne hemde baba olmuştur dünyam bile diyebilirim liseyi açıköğretimden bitirmek zorunda kaldım bunun sebebi ise hep annen yok baban başkasıyla evli diyerekten arkadaşlarımın anlamsız şakalarından dolayı benim nasıl kişilikle olduğumu sorucak olursanız hiç bir zaman ne olursa olsun isyan etmemişimdir iyiki olmuş dedim herzaman çünkü hayatta başınıza korkunç dediğiniz olayların karşısında bile ondan ders çıkartmayı öğrendim ve bu beni hayata daha iyi sağlam basan birisi yapmıştır hep amcamdan başka kimseye güvenmedim insanlar oldukça acımasız olabiliyorlar hep güler yüzlü biriyimdir kimse ağladığımı görmez bile benim dışardan oldukça umursamaz bir yapım vardır ama hiç bir zaman umursamaz olmamışımdır ama yaşadıklarım şeyler bana birşey kazandırdı erken yaşta insanları tanıdım bir konuşmasıyla nasıl bir yapıya sahip olduklarını anlayabiliyorum yaşıma göre bana iyi olana iyim kötü olaana kötüyümdür sevdiğim insana aşırı korumacı huyum vardır sokakta dilenen çoçukları görünce oturup ağlıcak kadarda duygusalımdır şuan hala amcamla birlikteyim 20 yaşıma geldim çok güzel bir evimiz var bide köpeğim olucak inşallah karışıkmı anlatmış olabilirim biraz ama düşünmeden direk aklıma ne geldiyse onu yazdım teşekür ederim okuduğunuz için