Erken yaş ...

Konu sahibi son olarak 4521 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Annemle Babam erken yaşta evlenmişler ilk başta ablam gelmiş dünyaya iki sene sonrada ben geldim hayata ... 2 sene geçmeden ayrılmışlar annem ablamı babamda beni almış bunun zamanında aradan 3 sene geçmesiyle annemle görüşmeye başlamıştım ozaman halamda kalmaktaydım bana telde geliceğim diyip ertesi günü giyinip annem gelicek diye heveslenirken annem halama gelemiceğini söylemiş yazık halamda bana bunu nasıl söyliceğini düşünürek geçirdi zamanının bir çoğunu sonra ilkokul ortaokul dönemlerim hep okula annesi tarafında bırakalan çoçukları izlemekle geçmiştir hep sonra babam evlendi bende amcama geldim o bana hem anne hemde baba olmuştur dünyam bile diyebilirim liseyi açıköğretimden bitirmek zorunda kaldım bunun sebebi ise hep annen yok baban başkasıyla evli diyerekten arkadaşlarımın anlamsız şakalarından dolayı benim nasıl kişilikle olduğumu sorucak olursanız hiç bir zaman ne olursa olsun isyan etmemişimdir iyiki olmuş dedim herzaman çünkü hayatta başınıza korkunç dediğiniz olayların karşısında bile ondan ders çıkartmayı öğrendim ve bu beni hayata daha iyi sağlam basan birisi yapmıştır hep amcamdan başka kimseye güvenmedim insanlar oldukça acımasız olabiliyorlar hep güler yüzlü biriyimdir kimse ağladığımı görmez bile benim dışardan oldukça umursamaz bir yapım vardır ama hiç bir zaman umursamaz olmamışımdır ama yaşadıklarım şeyler bana birşey kazandırdı erken yaşta insanları tanıdım bir konuşmasıyla nasıl bir yapıya sahip olduklarını anlayabiliyorum yaşıma göre bana iyi olana iyim kötü olaana kötüyümdür sevdiğim insana aşırı korumacı huyum vardır sokakta dilenen çoçukları görünce oturup ağlıcak kadarda duygusalımdır şuan hala amcamla birlikteyim 20 yaşıma geldim çok güzel bir evimiz var bide köpeğim olucak inşallah karışıkmı anlatmış olabilirim biraz ama düşünmeden direk aklıma ne geldiyse onu yazdım teşekür ederim okuduğunuz için :)

yaşadıklarından ders çıkarma olgunluğunu göstermişsin veya hayatın sana sunduğu seçenekler az da diyebiliriz, ama ayakta durmasını bilmişsiniz helal olsun ne diyeyim, umarım her şey gönlünüzce olur ve daima mutlu olursunuz

Teşekür ederim aslında birçok seçenek sundu ama ben olmak istediğim yerde olmayı tercih ettim :)

Teşekkür ederinz güzel anlatmışsın kendini .
Hakkında hayırlısı olsun ne diyelim.
: )

insanlar hayatında okadar şeyler oluyor ki şükretmeyi bilmek gerek kör sakat vs olabilirdim :)

Hayat sana cesaret de vermiş anladığım kadarıyla. Hoş geldin Hande, umarım Allah gülen yüzünü soldurmaz. :)

Samimi anlatımın için teşekkür ederiz.Olgunluk sadece yaş almakla olmaz.Yaşadığımız kötü şeyler bizi daha erken olgunlaştırıyor.Yazdıklarından bunu anlayabiliyorum.Her şey gönlünce olsun.

Şikayet etmek, vazgeçmek kolay olandır. Sen zor olanı seçmiş ve başarmışsın. Anladığım kadarıyla çok güçlü bir kişiliğin var. Yaşadıklarından çok önemli dersler çıkarmışsın ve mutlu olmayı başarmışsın. Takdir edilecek bir bakış açın var. İnşallah bundan sonra mutluluğu bulman daha kolay olur, daha güzel günler görürsün. :)

ben suna katılırım acılar insanı daha güçlü yapar nasıl bir komando agır yuku 1 saatte taşıyıp acı ceksede aglıcak duruma gelsede daha sağlam daha guclu yapar üst insan (güçlü insan oluorsun ) herkes dandık bir derdi buyutur ama sen pek onemsemıorsun alısıorsun açıkçası hastalıkda öle benım ıcın :D valla artık evde herkes hasta olduğu ıcın neyse alıştım :D

Hayatın insana neler getirebileceğini hiç birimiz bilemiyoruz.
Zamanla insan yaşadıkları ile beraber olgunlaşıyor.
İnsan yaşadıklarını göz önünden geçirdiği zaman da gerçekten neler atlattığını ve yine dimdik ayakta olduğunu gördüğü vakit hayata daha da sıkı sarılıyor.
Daima şükretmek gerek ve her ne olursa olsun pes etmemek gerek.
Umarım hayat size daha da güzellikler sunar ve daha da mutlu olursunuz umarım.
Amcanızın yaptığı ise çok güzel bir şey bir her amca bu sorumluluğu almaz.
Her şey dilediğinizce olur umarım (:

Hayatın insana neler getirebileceğini hiç birimiz bilemiyoruz.
Zamanla insan yaşadıkları ile beraber olgunlaşıyor.
İnsan yaşadıklarını göz önünden geçirdiği zaman da gerçekten neler atlattığını ve yine dimdik ayakta olduğunu gördüğü vakit hayata daha da sıkı sarılıyor.
Daima şükretmek gerek ve her ne olursa olsun pes etmemek gerek.
Umarım hayat size daha da güzellikler sunar ve daha da mutlu olursunuz umarım.
Amcanızın yaptığı ise çok güzel bir şey bir her amca bu sorumluluğu almaz.
Her şey dilediğinizce olur umarım (:

Çok teşekür ederim ewet her amca yapmaz dediğin gibi taktire ve sevilmeye çok hakeden bir insan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri