Erken seçim olsa oyunuzu kimden yana kullanırsınız?

Konu sahibi son olarak 1221 gün önce görüldü

Erken seçimde oyunuzu kime verirsiniz?

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadaş.
Bana ülkenin geri kalanını terörist ilan eden birini daha gösterin saçımı mora boyayacağım. ( Pol pot hariç)

Ya hadi itiraf edeyim.
2002 den önce ülkede hükümet krizi vardı. Koalisyonlar çalışamıyor. Seçime bile gitsen oy dağılımı degismiyor tek başına iktidar olabilen yok. Ekonomi bitmiş. Halk umutsuz. Erdoğanın parlak bir belediyecilik geçmişi var. Hatta belediyeciligin kitabını yazmış. Haksız bir hapis macerası falan var kısa da olsa ama neredeyse milletvekili bile secilemeyecek durumlar oluşmuş... Neyse ne dedim. Lan bu adam da Yunan evladı değil ya. Genç, girişken. Partisine (Erbakan) rest çekmiş kendine yeni yol cizmis. söylemler rasyonel. (İzleyin bakın o dönem videolarını). Biri gelip kurtaracaksa ülkeyi bu adam kurtaracak dedim ve oy verdim kendisine.

Ama bugün gelinen nokta cok acayip. 80 seviyesi IQ sahibi biri bile ideolojik sebeler dışında hiç bir desteklenecek taraf bulamaz (ki o ideolojik sebeplerin de yanılsama o ayrı) Yani kamil birader. İdeolojik veya duygusal oy veren ben değilim. Sensin.

Son düzenleme:
ali babacan dışındaki potansiyel aday gözüyle bakılan kişiler memlekete çare olacak kabiliyette değiller.
siyasi parti liderleri zaten yönetime talip değiller ve neden parti lideri olduklarının şu an hiç anlaşılır yanı yok.
iki büyükşehir belediye başkanından imamoğlu olanı tam bir balon iken, yavaş ise memleket idare edecek donanımdan ve kadrodan beri..

babacan muhtemelen seçilemez keza gerekçesi ise herhangi bir belediyenin başkanı ve tarikatlar ile içli dışlı olmayışı.
elbette seçmenin sığlığı da kati bir etken olacaktır.
oy kullanma tercihi sorgulanamaz fakat ülkenin kumaşı da nihayetinde belli.

Bunlar ger
Ya hadi itiraf edeyim.
2002 den önce ülkede hükümet krizi vardı. Koalisyonlar çalışamıyor. Seçime bile gitsen oy dağılımı degismiyor tek başına iktidar olabilen yok. Ekonomi bitmiş. Halk umutsuz. Erdoğanın parlak bir belediyecilik geçmişi var. Hatta belediyeciligin kitabını yazmış. Haksız bir hapis macerası falan var kısa da olsa ama neredeyse milletvekili bile secilemeyecek durumlar oluşmuş... Neyse ne dedim. Lan bu adam da Yunan evladı değil ya. Genç, girişken. Partisine (Erbakan) rest çekmiş kendine yeni yol cizmis. söylemler rasyonel. (İzleyin bakın o dönem videolarını). Biri gelip kurtaracaksa ülkeyi bu adam kurtaracak dedim ve oy verdim kendisine.

Ama bugün gelinen nokta cok acayip. 80 seviyesi IQ sahibi biri bile ideolojik sebeler dışında hiç bir desteklenecek taraf bulamaz (ki o ideolojik sebeplerin de yanılsama o ayrı) Yani kamil birader. İdeolojik veya duygusal oy veren ben değilim. Sensin.
Bunlar gerçekten nankör. Dediğiniz gibi 2002'de bir ekonomik kriz vardı ve bunlara halk güzel bir şans verdi, ilk başlarda bu şansı iyi kullandılar (belki bunu bilerek yapıp sonra tüm ipleri ellerine alıp despot rejimletini gerçekleştirmek için xaptılar), geçmişte yapılan tüm yanlış siyasi karar ve söylemleri eleştirdiler, ülkede iç barışı sağlayacaklarına dair adımlar attılar,...... ama sonrası malum Fetöye ülkeyi teslim etmek, toplumu ayrıştırmak, suç örgütleriyle kol kola girmek, tüm komşularla papaz olmak, ülkede hukuku bitirmek, ekonomiyi tekrar teslim aldıkları döneme geri götürmek, siyasi karar ve söylemlerini eskiden eleştirdiklerinin aynısını yapmak,.....
Yav siz ne nankörsünüz ve birde yalançısınız. Milletin size verdiği güveni ve şansı hep kötüye kullandınız,....
Bakın tek bir örnek ne demiş döviz ve ekonomi hakkında ve simdi ne diyor.

Fatih Erbakan
İkinci tercihim Mansur yavaş
Harici asla vermeyeceğim.

ha babacan ha erdoğan. bunları da anlamıyorum.

Yavaş'ın ve İmamoğlu'nun seveni çok ikisi de aday olmalı yakışır

Gecen secimde hepsine basmistim muhru
Simdi ne yaparim Allah bilir
Bence bana oy vermeyi yasaklasinlar
Sonra sandik gorevlileri yanlis oy kullanimi deyip yaygara cikariyor
Durduk yere kavga ediyorum

Biri demişti lan. Gün gelecek herkes asgari ücretli olacak diye. Ben olsam polikliniğin kapısını tekmeyle açarım vatandaşın yerine olsam valla bak. Kaç paralık adam sonuçta doktor

Asgarî ücrete yapılan zamdan sonra kararım değişti reise vericem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri