Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen Reisine vermiyor musun? Fikir degisikligi goruyorum ilerleme var sende hadi hayirlisiGençlik Babacan diyor
Ben hiçbir zaman ocu bucu olmadım, dinle Babacan'i birde diğer siyasetçileri dinle çare BabacanSen Reisine vermiyor musun? Fikir degisikligi goruyorum ilerleme var sende hadi hayirlisi
Yani Zaten devleti gözden çıkardınız. Ne diyeyim babalara gelirsiniz inşallah hahaha. Bence babayı alırda neyse, daha çok var seçime. Ben yine oyumu 3-5 kilo makarnaya satanlar dedikleriniz safında yer alayım da, ne olur ne olmaz. Olursa memnun olurum olmazsa ne yapalım canım hata da insan için affınıza sığınıyorum derim... Ardından bir Atatürk rozeti takarım pkk ilerde gezerim, sarosçularla da. Yaşasın bölünmüşlük hayali içinde Aydın olduğunu iddia edenler........Onlar aday olamaz aday olursa İstanbul ile Ankara yi kaybederler bunu göze alamazlar Mansur a HDP sıcak bakmaz ayrıca HDP belirleyici olacak adayda o yüzden bu yola yalnız ve herhangi bir partiye bir şey vaad etmemiş Babacan en doğru karar olacak oylar Babacan a
Sen yazınca bir daha girip baktım, Apple daha hala kur farkını yansıtmamış. Sağ olsunlar birkaç yıldır bizim şark kurnazları gibi kur farkını hemen yansıtmayıp belli dönemlerde tl fiyatını arttırıyorlar. Kontrol etmedim ama şu gün itibarıyla dünyadaki en ucuz Mac fiyatları Türkiye'de olabilir. İhtiyacı olan hiç düşünmeden Mac veya iPad alsın yarın bu fiyatlara 4. nesil intel celeron işlemcili Hometech bile bulunmaz.geçen ay almayı planladığım bilgisayar için $1040 ödemem gerekiyordu, az önce $820 fiyatla siparişi verdim. bu ince jesti için bir sonraki seçimde oyumu akp'ye vermeyi düşünüyorum. teşekkürler akp.
Dolar Euro ne kadar oldu Kamil abi bi fikrin var mı neden böyle oldu? Daha da artar mı düşer mi senceYani Zaten devleti gözden çıkardınız. Ne diyeyim babalara gelirsiniz inşallah hahaha. Bence babayı alırda neyse, daha çok var seçime. Ben yine oyumu 3-5 kilo makarnaya satanlar dedikleriniz safında yer alayım da, ne olur ne olmaz. Olursa memnun olurum olmazsa ne yapalım canım hata da insan için affınıza sığınıyorum derim... Ardından bir Atatürk rozeti takarım pkk ilerde gezerim, sarosçularla da. Yaşasın bölünmüşlük hayali içinde Aydın olduğunu iddia edenler........
aynen öyle. benim için acil bir ihtiyaç değildi. halihazırda 5 yıldır kullandığım mac işimi fazlasıyla görüyor fakat gelecek yıllarda yenileyecek olsam bu fiyatlara satın alamayacağım apaçık ortada. apple'ın kurdaki bu artışa daha fazla göz yumabileceğini düşünmüyorum.Sen yazınca bir daha girip baktım, Apple daha hala kur farkını yansıtmamış. Sağ olsunlar birkaç yıldır bizim şark kurnazları gibi kur farkını hemen yansıtmayıp belli dönemlerde tl fiyatını arttırıyorlar. Kontrol etmedim ama şu gün itibarıyla dünyadaki en ucuz Mac fiyatları Türkiye'de olabilir. İhtiyacı olan hiç düşünmeden Mac veya iPad alsın yarın bu fiyatlara 4. nesil intel celeron işlemcili Hometech bile bulunmaz.
Gerçeği söyleyecek olursam milletvekili seçiminde HDP bloğuna ve başkanlık seçiminde "zillet" ittifakı adayına veririm. Söylediğin gibi HDP belirleyici olacak ve bay Recebin sonunu getirecek.Aklını kullan Babacan de
$'a dokunmayın yükseldikçe zenginleşiyorum.@kamil0920 abi dolara müdahale etmeye gitti..
Sen gizli Erdoğan cisin o zaman$'a dokunmayın yükseldikçe zenginleşiyorum.
Kendi perspektivimden bakıyorum. Döviz kazananlar için çalışıyor.Sen gizli Erdoğan cisin o zaman
Nasıl bir mantık bile diyemiyorum. Zaten bu ülke düşünmeden sadece duygusal hezeyanları yüzünden bu hale geldi. Çok aşığım, bana yar olmayan kimseye olmasın mantığı gibi davrandıkça zihinsel alt yapında kurduğun hapishaneden çıkmayı bile düşünemezsin. Size inat tüm tabularnızı kıracağız......Gerçeği söyleyecek olursam milletvekili seçiminde HDP bloğuna ve başkanlık seçiminde "zillet" ittifakı adayına veririm. Söylediğin gibi HDP belirleyici olacak ve bay Recebin sonunu getirecek.
Bunu mu anladın okuduğundan?Nasıl bir mantık bile diyemiyorum. Zaten bu ülke düşünmeden sadece duygusal hezeyanları yüzünden bu hale geldi. Çok aşığım, bana yar olmayan kimseye olmasın mantığı gibi davrandıkça zihinsel alt yapında kurduğun hapishaneden çıkmayı bile düşünemezsin. Size inat tüm tabularnızı kıracağız......
Bende ısınmak için elinde meşale ile benzinlikte benzin alanın aklından şüphe ederim doğrusu.Bunu mu anladın okuduğundan?
Asla yan yana gelmeyecek insanlar simdi bir araya geliyor ve bunu da ülkeyi bu hale getiren bay Recep sağladı. İnsanlar siyasi kimliklerini bir kenara bırakıp ülkenin geleceği için, özgürlük için, adalet için, demokrasi için,.... bir araya geliyorlar. Ucube sistemden kurtulmal ilk hedef, siyasi yarış ancak demokraside olur. Sen bunu anlayamazsın, oyunlarınızı bozuyor muhalefet.
Ülke batmış ama hala batırana biat ediliyorsa o insanların aklından şüphelenirim.