Erkeksen Oku

Konu sahibi son olarak 61 gün önce görüldü
Filtre herkes sana yazmış, biraz da ben yazayım.
Sanırım yanlış anlaşıldın. Senin açından tecavüz hiç bir hakkı olmayan kişinin bir başkasına karşı yaptığı olarak düşünüyorsun.Kocan olduysa bu adamın sana hakkı vardır diye belirtiyorsun. Peki kadının hakkı kimde?
Şimdi bir adam kocan dediğin kişi seni dövüyor sövüyor sonra senle ilişkiye giriyor yatıp uyuyor ki nefret'in açtığı konu tam bundan bahsediyor bunun adı genel anlamda tecavüz oluyor.
Senin istemediğin uzuvlarına dokunmak kimsenin hakkı değildir. Kocanın da. Sen onun istemediği şekilde arkadan bir şeyler sokmaya çalış bakalım bu senin hoşuna gitsin onun gitmesin ismi ne oluyor :)

Umarım anlatabilmişimdir.

Kendi düşüncelerine saygı bahsinde anlatabilmişsin diyebilirim ama ben yine hemfikir değilim bu konuda. Kocanın hakkıdır, salahiyet vardır gibi bir savunma da yapmadım ben. Sözlerim yanlış anlaşıldığı sürece sanırım ben anlatabilmiş olamayacağım. Bu durumda parmak yormanın da bir anlamı kalmıyor. Benden bu kadar.
Tamam bb

'BİR KADININ PEMBE DE OLSA KİMLİĞİ BİR ÇOK ADAMDAN MAVİDİR YÜREĞİ '

okumasınlar anlasınlar be nefrettttttttttttttt :p

Sakla bu mendili bu mendili sakla
Sende kalsın anarsan bir gün eğer
akarsa gözlerindeki yaşı silersin.

Kız'san da Oku.

Bu topraklara mahsus sevdiğimiz bir atasözü vardır “kırkından sonra azanı teneşir paklar

Selamun aleykum,

Biz tanımadığı insana gülümsemenin
Kedi sevmenin,
Renkli kalemlerin
Mutlu ettiği insanlarız
Bizden zarar gelmez.

"erkek dil" diye bir silahı var bu toplumun ne yazık ki, kadını da erkeği de kullanıyor bu silahı;
herhangi bir haberinin altına, duyduğu öfkeyi belirtmek için "anasını bacısını s.... o... çocuğu" yazıyor,
herhangi bir kavgada haklı olduğumuzu tescillemek için "avradını....." diyor,
gücümüzün yetmediği, karşı koymamızın mümkün olmadığı bir durumda ana avrat sövüyoruz.
hal böyle olunca, bir küfür cümlesi içinde kullandığımız "annemizi, bacımızı, eşimizi ve KENDİMİZİ" unutup elinin hamuruyla mucize yoğuran analarımıza, kadınlarımıza bu dünyayı zindan ediyoruz.
önce o dili bi indir!

Bir gün saçlarımı uzattım.
Tıpkı Malatya da ki devrimci arkadaşlar gibi yaptım ama onlar kadar güzel olmadı.
Taa ki babamın beni askerlik şubesine şikayet edene kadar.

Tecavüz her şeyden önce bir insanlık suçudur, sırf bu tür yaratıklar için idam gelsin isterim.

Bir plakçıda çalışırken oraya uzun saçlı farklı giyimlerde insanlar gelirdi.
İlk başta çok komiğime gidiyordu ama sonra öğrendim.
Onlar daha başka davranıyorlardı, yani oğlum git şunu getir bunu götür lan gibi değil.
Merhaba arkadaş Ruhi Su nun kasedi geldi mi derlerdi.
Sonradan öğrendim ki onlar Devrimcilerdi.

tumblr_obx0koxyHP1scma6bo2_400.gif

Sonra döndüm dedim ki, senin şimdi gelmişine de geçmişine de de . . . ağzım bozuk yapamadım.

Sınırı yok piçlik mertebesinin, tarifi yok dünyada ki sahipsizliğimin.

Geri