Erkeklerle Nasıl Konuşulmalı

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
icinize atmayin, konusun. sevindiyseniz konusun, uzulduyseniz konusun; kirildiysaniz konusun. duz olun, dolambacli yollara girmeyin.

Erkeği kadını yok, cahilin yanında tevazu caiz değildir.

Kadınlara pozitif ayrımcılık verilmeli. Erkekler yeterince negatif yaratıklar!

Ödülüm için adres yolluyorum.dd

Evimin direği gemimin küreği.dddd

Kendimizi kandirmayalim arkadaslar.
Erkekler düz varliklar.
Düsünürler bile sadece bir konu üzerinde düsünmüslerdir.Disiplinler arasi fikir üretmekte zorlaniyor erkek kimsi.Multi taskta sinifta kalan bir varlik.
Ona sana söylüyorum kizim sen anla gelinim taktigini uygulayamazsiniz.Anlamaz.
Direk olacaksin.Dim direk.
Erkek ile ciddi bir konuyu tartismak istediginizde dudaklarinizi begenirse onlara odaklanir.Yada 15 cm asagaya.Beyin pert.Öyle yaratilmislar.Bir kadin icin savas cikaracak kadar enteresan bir varlik.
Onunla konusunca her insanla konustugun gibi,kendinizin ne istedigini bilmeniz gerekiyor.Belirsizlikleri cözemez.Kadin koca yün yumagini acmak icin zaman harcar iken,erkek hemen sadete gelmek ister.

Lafi uzatmayin bence.
Neyse o.Bambambam.
Eyer ki bir derdiniz varsa,konu siz iseniz böyle davranabilirsiniz.Aman yok ben naz yapicam cart curt diyorsaniz olay baska:D

Iyi ki varlar ya.

Sanal değilse erkeğin konuşmasını bekle piçse zaten kendisi gösterir şerefsizligini, bu kadar merak iyi değil sonuçlarını yatağa yatırdıklarında anlarsın. önce erkekler üzerine kitaplar okuyun kızlar hepiniz, yoksa ne kadar namuslu kız varsa dünyada erkekleri çözmeden sevgili olduğunda hop cukka direk kucakta, sonra kız pişman böyle olacağınıza bu kadar merak salacağınıza erkeklere, ben soyleyeyim bir erkek olarak şimdiki bazı erkeklerin amaçları kızlarla çıkayım kötü yola düşürürüm zevkime bakayım sabredersen helalin olur sabretmezsen ömür boyu vicdan azabıyla yaşamaya mahkumsun.

Mazlumu getirin şitreş yaptı ben de bu yorum.d

Kendimizi kandirmayalim arkadaslar.
Erkekler düz varliklar.
Düsünürler bile sadece bir konu üzerinde düsünmüslerdir.Disiplinler arasi fikir üretmekte zorlaniyor erkek kimsi.Multi taskta sinifta kalan bir varlik.
Ona sana söylüyorum kizim sen anla gelinim taktigini uygulayamazsiniz.Anlamaz.
Direk olacaksin.Dim direk.
Erkek ile ciddi bir konuyu tartismak istediginizde dudaklarinizi begenirse onlara odaklanir.Yada 15 cm asagaya.Beyin pert.Öyle yaratilmislar.Bir kadin icin savas cikaracak kadar enteresan bir varlik.
Onunla konusunca her insanla konustugun gibi,kendinizin ne istedigini bilmeniz gerekiyor.Belirsizlikleri cözemez.Kadin koca yün yumagini acmak icin zaman harcar iken,erkek hemen sadete gelmek ister.

Lafi uzatmayin bence.
Neyse o.Bambambam.
Eyer ki bir derdiniz varsa,konu siz iseniz böyle davranabilirsiniz.Aman yok ben naz yapicam cart curt diyorsaniz olay baska:D

Iyi ki varlar ya.

Hiç sofistike varlıklar değiller değil mi Süreyya hanım...

Hiç sofistike varlıklar değiller değil mi Süreyya hanım...

Onu bilmiyorum da.
Cok idsel varliklar.:10h96c0:

Mevlana sunu demis mesela;
Erkegin bir nefsi 9 akili vardir
Kadinin 9 nefsi bir akli.
O bir akli ile 9 nefsine hakin olurmusmus.

Hadi kavga edelim:D

Cinsiyetçi bir konu daha, en sevdiğimden. Sanki bana her gün atom parçalıyorlar, haspam.

Geri