Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ebem acmiyor ben aciyorumSonra o gideri kim açıyor onu da söyler misin
seni gidi seni.Ev seksi.
İc anadoluyuda dusunmeyin.Bu anlamda şanssız bir ailede yetiştim. Karadeniz kültürüyle büyümüş bir babaya sahibim. Bir yaz kız kıza tatile gittiğimizde babam annemi arayıp ocağın nasıl açıldığını soruyordu. Problem babamın onca zaman yemeğini hiç kendinin ısıtmamış olması mı, ocağı açabilecek kadar da olsa yeteneğinin olmaması mı..? Bu bilinçle yetişmesin diye erkek kardeşime masayı toplama vb birkaç sorumluluk yükledim. Onda da istek yok. Bizim evimizde erkeklerin yapabildikleri işler kendi temel ihtiyaçlarını giderebilmek, ötesi değil. Bu sebeple Karadeniz erkekleriyle evlilik düşünmeyin.![]()
İc anadoluyuda dusunmeyin.
Egeye bakin egeye .D
buna tam olarak katilmiyom aslinda (genel manada, ailen konusunda degil tabii). ben de karadeniz kulturuyle (+yasadigim ulkenin kulturu) buyumus biriyim. ailem de oyle. bizim ailede, genel manada sulalede (tr'de ve yurtdisinda buyumus yasamis olanlar; kisacasi cogu) erkeklerin elinden de bu is geliyor. babam evde yemek yapar, utu yapar, kisacasi annemin yaptigi, hatta annemin sevmedigi ve yapmak istemedigi seyleri de yapardi. severek yapiyordu da. bizimkiler belki biraz degisik. seviyorlar bu isleri, mesgul olmayi ve calismayi, ev isi dahi olsa. eskiden belki tuhaf bakilirdi bizimkilere, ama kucuklukten boyle yetistirilmisler iste. zaten o zamanlar koyde/kasabada herkes calistigi icin, topluca yapilirdi bu isler ve herkes bu standart seyleri bilmek zorundaydi. kadini-erkegi yoktu bu isin yani. genel manada, cevremdeki karadenizli erkekler benden iyiler bu konuda. ozellikle bu zamanin gencleri.Bu anlamda şanssız bir ailede yetiştim. Karadeniz kültürüyle büyümüş bir babaya sahibim. Bir yaz kız kıza tatile gittiğimizde babam annemi arayıp ocağın nasıl açıldığını soruyordu. Problem babamın onca zaman yemeğini hiç kendinin ısıtmamış olması mı, ocağı açabilecek kadar da olsa yeteneğinin olmaması mı..? Bu bilinçle yetişmesin diye erkek kardeşime masayı toplama vb birkaç sorumluluk yükledim. Onda da istek yok. Bizim evimizde erkeklerin yapabildikleri işler kendi temel ihtiyaçlarını giderebilmek, ötesi değil. Bu sebeple Karadeniz erkekleriyle evlilik düşünmeyin.![]()
Neden 14 yaşında yalnız kalmak zorunda mı kaldın?ben hepsini yapabiliyorum 14 yaşından beri![]()