Erkeklerin unutamadığı bir kız hep var mıdır?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
Yoktur. Belki zor atlatır, depresyona falan girer ama bu süreci sağ salim atlatabilirse unutur.

Evet beyler bozmuyoruz siradan devam..

Yooooo

Bazı erkeklerin var ve yıllar geçse de unutamayabiliyorlar ancak her erkek için geçerli olmayacaktır.

Bazı erkeklerin var ve yıllar geçse de unutamayabiliyorlar ancak her erkek için geçerli olmayacaktır.
Sevgili Lefty cim bu unutmayan erkekler o kadınların neyini unutmuyordur acaba ? ( bilimsel) Sjsjsjs

Sevgili Lefty cim bu unutmayan erkekler o kadınların neyini unutmuyordur acaba ? ( bilimsel) Sjsjsjs
Kadını aldatmış olabiliyor ve kadın da terk edip gidiyor veya koşullar gereği bir araya gelemiyorlar ve onu hep özlemle anıyor.

Erkekler her kadına bağlanamaz çünkü doğaları gereği çok eşliliğe yatkınlar. Olur da bağlanırsa işte o kadından kolay kolay vazgeçemiyor.

Erkek içgüdüsel olarak çok fazla kadını çekici bulur ancak her kadına aşık olmaz. Aşık olduğu kadını da bir daha unutamayabiliyor.

• Öpücük
Tepkiler: ne
@Serçe,

Yakın arkadaşlarımdan birisi yıllardır birini unutamıyor. Evli ve çocukları var ancak halen o kadını zaman zaman hatırlar ve kimseyi de onun gibi sevemediğini söyler. Eşi de biliyor ancak kabullenmiş durumda.

Yakışıklı, kariyer sahibi olmak ya da etrafındaki kadın sayısı bile bu gerçeği değiştirmiyor. O kadın hep özel kalıyor.

@Serçe,

Yakın arkadaşlarımdan birisi yıllardır birini unutamıyor. Evli ve çocukları var ancak halen o kadını zaman zaman hatırlar ve kimseyi de onun gibi sevemediğini söyler. Eşi de biliyor ancak kabullenmiş durumda.

Yakışıklı, kariyer sahibi olmak ya da etrafındaki kadın sayısı bile bu gerçeği değiştirmiyor. O kadın hep özel kalıyor.
Ben hep diyorum bazı kadınlar unutulmaz : )

@Serçe,

Erkeklerin her tavrını ilgi ya da hoşlanma, aşk zanneden kadınlar var oysaki erkeklerin aşık olması kadından daha zor olduğu gibi aşık olduğu kadından vazgeçmesi de kolay olmuyor.

@Serçe,

Erkeklerin her tavrını ilgi ya da hoşlanma, aşk zanneden kadınlar var oysaki erkeklerin aşık olması kadından daha zor olduğu gibi aşık olduğu kadından vazgeçmesi de kolay olmuyor.
Bunu biliyorum evet kadın daha çok aşık gibi gözükse de sözler hareketler ve yaşamak istedikleri ile kadın hemen tüketir bazı şeyleri fakat erkek sindirmek ister derinden yaşamak ister hele ki kalbine almak istediği kadına karşı daha özenli olur zamanı doğru kullanır. Sana katılıyorum erkekler kolay aşık olmaz

Bunu biliyorum evet kadın daha çok aşık gibi gözükse de sözler hareketler ve yaşamak istedikleri ile kadın hemen tüketir bazı şeyleri fakat erkek sindirmek ister derinden yaşamak ister hele ki kalbine almak istediği kadına karşı daha özenli olur zamanı doğru kullanır. Sana katılıyorum erkekler kolay aşık olmaz
Biyolojik olarak erkeğin doğası üremeyi destekliyor ve bu sebeple de çok eşli yoksa tek bir kadına bağlanırsa türün devamını sağlamak mümkün olmuyor. Bu nedenle de erkeğin aşık olması çok daha zordur ve olursa da o kadını kolay kolay bırakmaz ve unutmaz.

• Alkış
Tepkiler: ne
iz bırakanlar unutulmaz ama onlarsız yaşamaya alışır insan
"geçmişte böyle birileri vardı artık yok" gibi
onlara karşı sevgi falan kalmaz hissizleşilir
o kişilerden bahsetmek acı vermez vs, vs,

Geri