Erkeklerin oje sürme akımı

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
sezen'i konularda sıkıştırıyorlar sürekli. o konuda cevap yazarken burada gelin yapıp götürüyorlar.

Böyle bir şey yapmak için silah zoru filan olmalı yada zifiri karanlık bir mağarada olmalıyım, değil insana kurda kuşa bile görünmemeliyim. Şu pespayeliği moda diye bize iteleyen alagavatları kınıyor yerin dinine girmelerini diliyorum.

Ben beğeniyorum yaa oyş. :$
Ama tabii gerçekçi olalim ojeli birinin elinden tutup anamla tanistiramam ama bu konuya aşırı tepki gosterenle de olmaz. Erkek adama yakismazli kafa yapilarindaki sığ insanlari genelde sevmiyorum, istisnalar olabilir kendini iyi ifade edebiliyorsa.

alli_2302.jpg

Genclik yillarimda kirk hammet'a (metallica solo guitarist) ozendigim icin ben de yapmistim. Ayrica genel de senfonic death metal ya da gothic metal gruplarida bu sekil de takilir. Yuzumuze corpse paint'de yaptik ozenmekten oturu. Erkeklerin oje surme akimi yok agacim siyah oje kullanma akimi var. Her halukarda oje denildigi icin komur karasi bile surse farketmez. O kisiyi aklamaz.
Fotoda gordun uzre deep abimde surmus. Rahmetli Chris cornel'da kullanirdi (sound garden) chester bennington da kullanirdi (linkin park)
Alexi laioh da kullanir (children of bodom) ozzy ozbourne de kullanir (black sabbath) black metalcilerinde alayi kullanir.

Geri