ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üzül canım haklısın yazık onlaraÇok çirkin ya. Cidden erkekler neden kadınlar gibi oluyor üzülüyorum
Ay birde güzel olsa.Üzül canım haklısın yazık onlara![]()
ASKSJSKKSKHJKSH SEZEEEEEEEN <3Yakinda erkek kitligi olabilir kizlar. Buldugunuzda kacirmayin
Eli yuzu temiz duzgun bir herif araniyor. Ojesiz kupesiz dar pacasizASKSJSKKSKHJKSH SEZEEEEEEEN <3
her gece uyumadan seninle 20 dakika geçirsem dünyam mis gibi olur. ne 20’si 5 bile yeter…
kuzenim var, küpe takıyor ama yalandan çıkarmaya meyilli… 39 yaşında, esmer, erkek ötesi erkek, hamarat, yemek yemeye bayılır, her iş gelir elinden. beni oraya alana yanımda bedava…Eli yuzu temiz duzgun bir herif araniyor. Ojesiz kupesiz dar pacasiz
Hayatim patates kizartmasi gibi evde oturup calismiyorsa bu iş yatarkuzenim var, küpe takıyor ama yalandan çıkarmaya meyilli… 39 yaşında, esmer, erkek ötesi erkek, hamarat, yemek yemeye bayılır, her iş gelir elinden. beni oraya alana yanımda bedava…
elektrik elektronik mühendisi… elektrik problemini şak diye çözer. DAHA NE OLSUN KIZ? evi arabası var bunu da söyleyelim…Hayatim patates kizartmasi gibi evde oturup calismiyorsa bu iş yatar
Hm.. ilgimi cektin. Devam etelektrik elektronik mühendisi… elektrik problemini şak diye çözer. DAHA NE OLSUN KIZ? evi arabası var bunu da söyleyelim…
anası yozgatlı onu da baştan söyleyeyim sonra ben bilmiyorum olmasın… kendi dünya tatlısı ama anası için aynı şeyi diyemem, sen halledersin onu <3Hm.. ilgimi cektin. Devam et
Yozgatlilar fena olur galiba. Benim anne annemde yozgatli. Yani mayamda var... ben o kaynanayi varyaaaaanası yozgatlı onu da baştan söyleyeyim sonra ben bilmiyorum olmasın… kendi dünya tatlısı ama anası için aynı şeyi diyemem, sen halledersin onu <3