Erkeklerin Kızlar için Kas yapması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Spor salonları bunlarla dolu ama kimiside gerçekten sağlığı ve kendine olan saygısı için yapıyor özgüven misali.

Yok daha neler. Erkekler kendileri icin kas yaparlar.

O zaman soyle diyelim.

Kislarim kasli erkeklere bayilmasi .d

Yok daha neler. Erkekler kendileri icin kas yaparlar.

O zaman soyle diyelim.

Kislarim kasli erkeklere bayilmasi .d
Kızlara ne bakıyorsun eşek görse aşık olanlar var kas onlar için çok lüks Sjssj

fazlası zarar bacak kası falanda bacak tipi güzel olmayan karşı cins bacak kası yapmasın abi ya .s .d

Dökülüyor lar bakalım :d

kızlar için kas yaptıgını zannediyorsunuz
kızlar dekolte giydigi zaman nasıl erkeklerin bakması için giyinmiyorlarsa
erkeklerin kas yapmasıda o mantık s

Sağlık için spor yapanlara sözüm yok ancak evimin yanındaki spor salonuna bakınca anlıyorum ki sağlık değil konu ve çoğu görsel bir çaba içinde.:)

Sporun sağlık için mi, kızlar için mi yapıldığını nasıl anlıyorsunuz merak ettim. Mesela ne yapıyorlar? Kaslarını göstererek, pazularını sıkarak göz falan mı kırpıyorlar size? :D

Sporun sağlık için mi, kızlar için mi yapıldığını nasıl anlıyorsunuz merak ettim. Mesela ne yapıyorlar? Kaslarını göstererek, pazularını sıkarak göz falan mı kırpıyorlar size? :D
Spor salonunda sabahlıyorlar genelde ve belli ki sağlık amaçlı değil.:)

Bazısı aşırı kas yapmayı şiar edinmiş durumda. O kadar ki tüm hayatını kaslarını korumak, daha da artırmak üzerine kuruyor. Bu tiplerin kızlar için spor yaptığını düşünüyorsanız çok fena yanılıyorsunuz. Spor yapan erkekler ne demek istediğimi anlayacaktır, belli ki kızlar kendileri için yapıldığını zannediyor o bakımdan anlayacağınızı sanmıyorum :D

Bu sıralar günlük gidiyorum. Her gün 1-2 saat duruyorum. Bazen sadece aerobik yetiyor.
Evet kızlarca beğenilmek önemli bir şey (:
Yalan değil..

Spor salonunda sabahlayan adamın zaten karşı cinse ayırabileceği bir vakti olmuyor .dd günde 2 saat spor 10 saat uyku, 5 öğün yemek hazırlayıp yemek bütün vaktini çalıyor. 8-5 çalışan bir insanı hayal bile edemezsin zaten .dd

Korkmanız gereken tipler hamsi veya dad bodlar, fit adamlar değil .dd

Bazısı aşırı kas yapmayı şiar edinmiş durumda. O kadar ki tüm hayatını kaslarını korumak, daha da artırmak üzerine kuruyor. Bu tiplerin kızlar için spor yaptığını düşünüyorsanız çok fena yanılıyorsunuz. Spor yapan erkekler ne demek istediğimi anlayacaktır, belli ki kızlar kendileri için yapıldığını zannediyor o bakımdan anlayacağınızı sanmıyorum :D
Biliyorum ancak abartmadan yapsa zaten belli bir rutinde devam edecektir. Çoğu dedim yoksa her spor yapanın amacının bu olduğunu düşünmüyorum fakat kaslı olmanın, öz güven ile ilgisi var.

Spor salonunda sabahlayan adamın zaten karşı cinse ayırabileceği bir vakti olmuyor .dd günde 2 saat spor 10 saat uyku, 5 öğün yemek hazırlayıp yemek bütün vaktini çalıyor. 8-5 çalışan bir insanı hayal bile edemezsin zaten .dd
Spora gelen kadınlara şov yapıyor ve tanışma imkanı v.s

Koşu bandında sohbet edenler var.:)

Biliyorum ancak abartmadan yapsa zaten belli bir rutinde devam edecektir. Çoğu dedim zaten yoksa her spor yapanın amacının bu olduğunu düşünmüyorum fakat kaslı olmanın, öz güven ile ilgisi var.
Çok genel bir tabir kullanıyorsun bence. Öz güvenle ilgisi tam olarak nedir? Yani öz güveni eksik olan birinin dilediği kadar kası olsun, aşamadığı sürece eksik olmaya devam edecektir. Çünkü öz güven çok geniş yelpazede ele alınabilecek bir konu.

Çok genel bir tabir kullanıyorsun bence. Öz güvenle ilgisi tam olarak nedir? Yani öz güveni eksik olan birinin dilediği kadar kası olsun, aşamadığı sürece eksik olmaya devam edecektir. Çünkü öz güven çok geniş yelpazede ele alınabilecek bir konu.
Kendine daha çok güveniyor görsel olarak, bu durumda şaşılacak bir şey yok ki.

Geri