Güvenip güvenmemek size kalmış başkaları vardır salaktır...her zaman ister ..Unutmaki yanındaki eşin sevdiğin...Kusura bakma eşşek değil@Grifikir parmaklarımdan aldı lafı :p Şaka bi yana koyabilirim diyenlere de pek güven olmaz bu devirde :cici:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Güvenip güvenmemek size kalmış başkaları vardır salaktır...her zaman ister ..Unutmaki yanındaki eşin sevdiğin...Kusura bakma eşşek değil@Grifikir parmaklarımdan aldı lafı :p Şaka bi yana koyabilirim diyenlere de pek güven olmaz bu devirde :cici:
Güvenip güvenmemek size kalmış başkaları vardır salaktır...her zaman ister ..Unutmaki yanındaki eşin sevdiğin...Kusura bakma eşşek değil
Arkadaşım sevdiğin isteksizse zorla yapacak halin yok...sex kölesimi o neyse kapadım konuyuZaten eşi, sevdiği varken yapıyorsa o apayrı bir yanlış ama bekarken yapmam diyenler de var tabi fakat işte %100 güvenilir değil kim olursa olsun!
Zaten eşi, sevdiği varken yapıyorsa o apayrı bir yanlış ama bekarken yapmam diyenler de var tabi fakat işte %100 güvenilir değil kim olursa olsun!
yanlış anlamassanız birşey sorabilirmiyim ?
Yanlış anlamazsanız diye başladığına göre soracağınız soru pek iç açıcı değil :cici:
yok yok öle bişi değil , imzanız biraz fazla farklıda yazının anlamını biliomusunuz dicektim , pek masum bi tavşan değil o çünkü
Hee evet biliyorum tabi meşhur bir logo:p Yazının Türkçe anlamı da ''Zevk Meselesi'' gibi bir şey sanırım. Çok mu abes duruyor :dyg:
yoo eleştiri oklarına maruz kalma diye dedim hani anlamını bilmeden koyduysan , yoksa kime ne .d ama bayanda abes durduğuda aşikar mazur gör sen beni boşver
ben yine buraya bir gülücük bırakıp çıkıyorum))))
Şimdi nasıl olmuş mu :dyg:
çok tatlısınız ama anlamadım : ) sanırım yanlış alıntı yaptınız.