Erkeklerin Karşı Koyamadığı 3 Şey

• Kullanıcı Arwen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 3666 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Grifikir parmaklarımdan aldı lafı :p Şaka bi yana koyabilirim diyenlere de pek güven olmaz bu devirde :cici:
Güvenip güvenmemek size kalmış başkaları vardır salaktır...her zaman ister ..Unutmaki yanındaki eşin sevdiğin...Kusura bakma eşşek değil

Güvenip güvenmemek size kalmış başkaları vardır salaktır...her zaman ister ..Unutmaki yanındaki eşin sevdiğin...Kusura bakma eşşek değil

Zaten eşi, sevdiği varken yapıyorsa o apayrı bir yanlış ama bekarken yapmam diyenler de var tabi fakat işte %100 güvenilir değil kim olursa olsun!

Zaten eşi, sevdiği varken yapıyorsa o apayrı bir yanlış ama bekarken yapmam diyenler de var tabi fakat işte %100 güvenilir değil kim olursa olsun!
Arkadaşım sevdiğin isteksizse zorla yapacak halin yok...sex kölesimi o neyse kapadım konuyu

Yanlış anlamazsanız diye başladığına göre soracağınız soru pek iç açıcı değil :cici:

yok yok öle bişi değil , imzanız biraz fazla farklıda yazının anlamını biliomusunuz dicektim , pek masum bi tavşan değil o çünkü

yok yok öle bişi değil , imzanız biraz fazla farklıda yazının anlamını biliomusunuz dicektim , pek masum bi tavşan değil o çünkü

Hee evet biliyorum tabi meşhur bir logo:p Yazının Türkçe anlamı da ''Zevk Meselesi'' gibi bir şey sanırım. Çok mu abes duruyor :dyg:

Hee evet biliyorum tabi meşhur bir logo:p Yazının Türkçe anlamı da ''Zevk Meselesi'' gibi bir şey sanırım. Çok mu abes duruyor :dyg:

yoo eleştiri oklarına maruz kalma diye dedim hani anlamını bilmeden koyduysan , yoksa kime ne .d ama bayanda abes durduğuda aşikar mazur gör sen beni boşver

yoo eleştiri oklarına maruz kalma diye dedim hani anlamını bilmeden koyduysan , yoksa kime ne .d ama bayanda abes durduğuda aşikar mazur gör sen beni boşver

Olsun değiştireyim ben en iyisi :oy: Bu ince düşünceniz için de çok teşekkür ettim :hile:

Bu kadar basite indirgemişsiniz oldu olacak parka gitmek de yazsaydınız.
Kadınlar sadece çıkarları olduğunda samimi gülerler. Elbise konusunda ise pahalı olup olmaması kısa yada uzun olması önemli değil sadece giydiğinde yalandan güzel olmuş derseniz centilmen ve kibar olabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri