Erkeklerin Karşı Koyamadığı 3 Şey

• Kullanıcı Arwen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 3666 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın ve sevgili Waterlelie ve Qasem

Hak edene hak ettiği ederi vermeye çalışıyorum diyelim, bu bir hassas kantar ve iki ucunda bıçaklar var. Yaklaşık 4 senedir tatlı dille meramımı dinletmeye çalışıyorum ama gördüm ki yumuşak başlı olmak karşı tarafta "ben bunun ensesine vurup lokmasını alırım" algısı yaratıyor. Güzel bir İngiliz atasözü var, you can't make an omelette without breaking eggs diye. Elin İngilizi mülkiyet ve insaniyetten kabil haklarda olduğu gibi kültürel birikimde de toplumumuzdan 100 benden 4 yıl önde çıktı diyelim.

Ha bu demek değil ki bugüne kadar tanıdığınız adam değişti, tabii ki öyle bir şey değil bu. Sadece artık kim nasıl hak ediyorsa öyle bir karşılık alacak benden. Özellikle Waterlelie gibi güzide insanların endişelenmesine gerek yok. Sizler bu nezaket ve adabı sonuna kadar hak ediyorsunuz.

Sevgili Arpes seni anlıyorum lakin ben insanların duruşu ne olursa olsun sabırla ve tatlı dille meram anlatma taraftarıyım... Üstad biliyorsun ki tatlı dille anlamayana anlayacağı uslupla karşılık vermek kabul edebileceği varsayılan şeyi bile inat ile red eder...

Boş ver üstadım. Bana sabırlı ve umutlu olmam gerektiğini ben forumu bırakmadan önce öğütleyen sendin.

Kaleminden akacak mürekkebi eskiden olduğu gibi yutmak isterim... Değişmediğini biliyorum. Lakin başkaları içinde uslubundan ve tatlı dilli anlatımından, yaklaşım ve analizinden vaz geçip bizi mahrum edecek değilsin üstad...

Bilgi - İnanç - Eylem

Bu bayanlardada paralel bi durum pic adamlara asik olup montofon ve mustangli adamlarla evleniyorlar tabi sonradan kocanin soforuyle sevisiyorlar.

aşkımemnu dizisinde kendini nerede görüyon ? boynuzlu adnan ziyagil mi behlül mü ben kendimi bihter görmediğimden hayal aleminde yaşayanlar düşünsün :hih:

aşkımemnu dizisinde kendini nerede görüyon ? boynuzlu adnan ziyagil mi behlül mü ben kendimi bihter görmediğimden hayal aleminde yaşayanlar düşünsün :hih:

xasthuriath ın koynunda görüyorum ben kendimi , aşkı memnu yu izledim ensest bir dizi oldunu biliyorum sadece , ayrıca ben genel konuştum sen neden kızıp kişiselleştiriosun işi abicim .d erkekler nekadar "womanizer" sa bayanlarda okadar "maneater" dır

xasthuriath ın koynunda görüyorum ben kendimi , aşkı memnu yu izledim ensest bir dizi oldunu biliyorum sadece , ayrıca ben genel konuştum sen neden kızıp kişiselleştiriosun işi abicim .d

kızarak yazmadım ki yazdıklarını okuyuncak tiye aldım :haha:

Seksi bir elbiseden ziyada direkt seks dense daha dürüstçe olurdu :p

Karşı koyamadığım şeyler şöyle yaparsa böyle yaparsa değil. ben o şahsa karşı koyamıyorum :D

kızarak yazmadım ki yazdıklarını okuyuncak tiye aldım :haha:

smile ına istinaden söledim , sonuçta yazarkenki ruh halini ve mimiklerini burdan göremiorum annem .d yazımı tiye alıcanıda yazmaya başlamadan önce zaten düşündüm hemcinslerini korucan elbette , goygoyla karışık yazmıştım halbuki ama eşşek kadar sırıtma smile ı olmayın mevzu derine indirgeniosa buyrun bende yapıyım ( :asd: )

smile ına istinaden söledim , sonuçta yazarkenki ruh halini ve mimiklerini burdan göremiorum annem .d yazımı tiye alıcanıda yazmaya başlamadan önce zaten düşündüm hemcinslerini korucan elbette , goygoyla karışık yazmıştım halbuki ama eşşek kadar sırıtma smile ı olmayın mevzu derine indirgeniosa buyrun bende yapıyım ( :asd: )

Sana kızamıyom :cici:

z42kPY.jpg
[/url][/IMG] Mitoloji de kadinin zaafi :bekle

Olay yatağa atacak kadın diye başlamış, seks diye bitmiş bu noktaya kadar (Bu noktada dervişli bir söz vardır neydi o?)
Binlerce yıllık üreme iç güdüsünü sadece erkeğe aitmiş gibi kavanozda yetişmiş insanlarımız var, ne kadar güzel. Ha işte bu insanlar, biraz daha büyüyüp biyolojik olarak hazır olduklarında tekrar gelsinler buralara.

ben koyabilirim derken bile başka anlam taşıyor dikkat et aişsldaişsd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri