Erkeklerin kadınlara göre daha samimi olmasi

Konu sahibi son olarak 3001 gün önce görüldü
Duygu ve hislerde cinsiyet ayrımcılığına karşıyım. Bu cinse göre değil kişiye göre farklılık gösterir.

cinsiyet ayrımına değil de,karaktere bağlı bir şey bu.

Ustteki kardesim iyi soylemis.
Bende ne kiskanclik ne ego ne kibir var.
Sevimli sevecen samimiyim :şirine:

Kime güveneceğini bilmeyenlerin söylediği ayrımdır. Güvenin erkeği kadını olmaz.

Maria puder iki gündüz hep bizi cekistiriyorsun hayırdır:p

Rahat insan ağzına geleni söyler bu da samimi gelir biçok kişiye. Dolmuşta bacaklarını İstanbul boğazı gibi açıp oturan bi cinsten bahsediyoruz tabii ki samimi olucaz lan.

Bazı hemcinslerimiz itici ve kıskanç olabiliyor oysa karşı taraf daha objektif bakabiliyor tecrübeyle sabit söylüyorum.
Tabi amaçtan amaca değişiyor anlaşılmak karşı tarafın ilgisini çekmenizlede oluyor bazen kimi zaman bazı bazı .d

Lise yıllarında hatta üniversite hayatında belki derdim ama şuan seçici davranıyorum , çok değer verdiğim kız arkadaşlarıma ihanet olur tezi desteklemek :) :)

Net ve düz insanlarız tabi bizde de var öteki türlüler. Onları geç.

Kıskanç olmadıkları için denmiş.
Adam senin aldığın mac ruju mu kıskanacak neyi kıskanacak tam olarak.:/

samimiyet arkadaşlıktan sevgili olma yoluna giderse sen gör o zaman kıskançlığı
normal durumunda başlık haklı olabilir kadınların hemcinslerine olan kıskançlığından bi erkekle konuşarak bundan uzaklaşmak rahatlatmak istenebilir

Arkadaşlıklarında içten pazarlıklı, kıskançlık olmaması durumu sanırım. Kadınlar biraz fazla rekabetçi, içten içe bazı durumlarda kıskançlık ara bozucu olabiliyor. Erkekler daha objektif ve kafa dengi olabiliyorlar.

Kompleksli ve kıskanç olduğun için sana öyle geliyor.

Ya da bilmiyorum, bana öyle geliyor.

Geri