Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rahat insan ağzına geleni söyler bu da samimi gelir biçok kişiye. Dolmuşta bacaklarını İstanbul boğazı gibi açıp oturan bi cinsten bahsediyoruz tabii ki samimi olucaz lan.
Bazı hemcinslerimiz itici ve kıskanç olabiliyor oysa karşı taraf daha objektif bakabiliyor tecrübeyle sabit söylüyorum.
Tabi amaçtan amaca değişiyor anlaşılmak karşı tarafın ilgisini çekmenizlede oluyor bazen kimi zaman bazı bazı .d
Lise yıllarında hatta üniversite hayatında belki derdim ama şuan seçici davranıyorum , çok değer verdiğim kız arkadaşlarıma ihanet olur tezi desteklemek
samimiyet arkadaşlıktan sevgili olma yoluna giderse sen gör o zaman kıskançlığı
normal durumunda başlık haklı olabilir kadınların hemcinslerine olan kıskançlığından bi erkekle konuşarak bundan uzaklaşmak rahatlatmak istenebilir
Arkadaşlıklarında içten pazarlıklı, kıskançlık olmaması durumu sanırım. Kadınlar biraz fazla rekabetçi, içten içe bazı durumlarda kıskançlık ara bozucu olabiliyor. Erkekler daha objektif ve kafa dengi olabiliyorlar.