Erkeklerin kadınlara araba sürmeyi öğretmesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Ben çok heves ettim çok seviyorum araba sürmek kadar güzel bişey yok. Heves et ve öğren sevgili Nef'

araba kullanmak dünyadaki en basit olaylardan biri olabilir ciddi söylüyorum bisiklet sürmek daha zor afdjkdfas

Sevdiceğin öğretmesi güzel olur aslında.. biliyorum ama öğretecekse bilmiyor gibi yapabilirim.....

Arabası olan sevgiliye yapılan baskı sonunda Allah kahretsin öğreteyim bitsin bu çile dersin o eline telefonu alıp selfie çekilip instagrama atar sevgilimle sürüş keyfi diye ve ilişki orada biter..

Yazılı sınavı 7’nci girişinde geçen yengem ile aramızda geçen muhabbet. Ama gel gör ki direksiyon sınavı var. Abimin sırf yengeme ben öğreteyim diye 1 ay izine gelemeyeceğim yalanı uydurması. Tehlikenin farkında olan erkek korkusu işte.
IMG_3683.jpeg

Ben iyi bir öğretici değilim. Panik oluyorum. Fazla kuralcıyım.

Babam da değildi, amcaoğlum öğretti. 14 yaşındayken arabayı kaçırıp. O kadar rahattı ki en fazla kaza olur dedi. Rahatlamak işin anahtarı.

• Alkış
Tepkiler: ne
Ben öğretemiyorum araba kullanmayı. Sinirleniyorum. Zaten öğrenecek adam/kadın da panik oluyo.

Ama yüzme öğretirim her yaş. Suya ayağını sokmaya bile çekinen biri olsa bile farketmez. 3 dakika.. 3 dakikada yüzer.

tabiii kontağı çalıştır gaza bas gider frene bas durur bu direksiyon sola çevir sağa gider sağa çevir sola gider :p

• Hehe
Tepkiler: ne
Sürücü kursları var. Ben orada öğrendim.

Ya bütün babaların ortak özelliği galiba araba kullanmayı öğretememek jfjd ya benim babam, normal giderken “dur, yapma” deyip duruyordu, bir şey yapmıyordum bile kdjd ve sürekli yüksek volume jdjd her seferinde aynı şey, babam diyor “kavga ederiz”, ben diyorum “söz cevap vermeyeceğim”, sonuçta kavga ediyorduk jdjd
Özkan ise bir eğitmen olarak çok rahattı. Ama ben hep düz gitmek istiyordum.:d hep düz gidemezmişim, buna itiraz etmiştim…
Bu arada ben şehir içi ders de aldım. Mecbur kalınca kullanıyorum ama hiç sevmiyorum. Sadece bilmenin bir zaruret olduğunu düşündüğüm için öğrendim, o kadar kdjd para verip şehir içi ders almak en iyisi:d

Babam kullanırken ben geriliyorum. Ben kullanırken babam geriliyor. Güven meselesi.

babam bize öğretmedi... kendinizi yetiştirdiğinizde binerim arabanıza derdi hep...
biz 3 kardeş kursta eğitim ala ala öğrendik erken yaşta sonra piiştiğimizi düşündüğümüzde babamızı aldık arabaya ama öne değil hep arkaya otururdu sdfjşsofdj

benimkinin arabası varsa
gezeriz ya

babam bize öğretmedi... kendinizi yetiştirdiğinizde binerim arabanıza derdi hep...
biz 3 kardeş kursta eğitim ala ala öğrendik erken yaşta sonra piiştiğimizi düşündüğümüzde babamızı aldık arabaya ama öne değil hep arkaya otururdu sdfjşsofdj

akıllı adammış :D
ben de bir kadının sürdüğü arabaya binince aşırı geriliyorum belli etmemeye çalışıyorum ama cidden geriyor beni :d

Genel olarak öğretme konusunda doğru bir tercih değilim.

Geri