Erkeklerin kadınlara araba sürmeyi öğretmesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Arabaya otururlar ve şöfor koltuğunda ki acemi kişisinden kontağı çalıştırıp bir anda araba sürmesi beklenir.

Derin Bi sessizlik ve e hadi ?

Ben dayak yiye yiye ogrendigim icin ogretirken en sabirli oldugum konulardan olabilir.

bir yabanci ogretmeli mutlaka. aileden biri olunca sinir ve aglama krizleri oluyo

öğretmesi değil öğretememesi :) bildiğinide unutturuyorlar söylenip duruyorlar falan

tanıdık bir erkek olmadıkça mümkün olabilir, tanıdık erkekle asla olmayan iş...
o zaman hatırlayalım efsanemizi

Çok iyiydi çok güldüm Sjsjsjs

ogretirim ama ben varken ben surerim.
kadınlar pazar arabası kullansın.

Erkeklere bir saldırı var bugünlerde.
Karşı atağa geçiyorum

tanıdık bir erkek olmadıkça mümkün olabilir, tanıdık erkekle asla olmayan iş...
o zaman hatırlayalım efsanemizi

ya bu video baştan sona komik de, dayının "az ileride incem ben" diyen kızına "canını kurtar yavrum" demesi beni her seferinde acayip güldürüyor. diğer tepkiler, sinirlenmeler, küfürler zaten harika ama bu laf babanın gerektiğinde ne kadar kontra olabildiğini göstermesi açısından mükemmel. dayı hayatı boyunca ne ayarlar vermiştir kim bilir. keşke hepsine şahit olabilseydik...

Ulan bir videoyu onlarca kere izleyip her seferinde aynı şekilde gülmek harika ya, bu ben de nadiren olan bir şey ama bu video efsane resmen.
Müthiş bir öğretmen ama kendisi, uygulamalı öğretiyor her şeyi, küfür edilecek yerlere nokta atışı yapıyor.

Ben ehline düşmediğimden senelerdir dillerindeyim.

larisu ile geri geri sürüş ve park pratiği yapmıştık. yavrum, R yapmayı ustasından öğrendi ve koştur koştur gelip konusunu açtı.. ghslsj

lefty görmesin konuyu googleden 2 3 haber bulup erkeklerin nekadar kötü bir şoför olduğunu ispatlamaya kalkar :/
bide şey diye ekler : kadinlar aslinda erkeklere araba kullanmayi öğretiyor. veya öğretir djdjdhdjdjjsjsajwiaisjzjs

Sabırlı birisi ise öğretmesinde sakınca yok ancak fevri çıkışlar yapıp da panik havası yaratacaksa hiç öğretmeye kalkmamalıdır.

Kadınlar da ders verebiliyor, erkek olacak diye bir kural yok sanırım.

Ben niye hiç heves etmedim bu araba kullanma işini

• Üzgün
Tepkiler: ne
Geri