Erkeklerin içinden geçenleri okumak ister miydiniz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen katılıyorum çok iyi gözlem her şeyi çözüyor zatenErkek, kadın fark etmiyor ve şayet insan davranışlarını iyi gözlemeyi bilirseniz çoğu detayı kelimelere dökülmeden rahatça görebilirsiniz.
o sırada erkoların içinden geçenler :Erkek, kadın fark etmiyor ve şayet insan davranışlarını iyi gözlemeyi bilirseniz çoğu detayı kelimelere dökülmeden rahatça görebilirsiniz.
Oldukça karmaşık yapıda olanlar da var ancak genel anlamda doğru sayılabilir.o sırada erkoların içinden geçenler :
futbol, futbol. futbol, bitcoin. seks bitcoin. araba, futbol.
o sırada erkoların içinden geçenler :
bitcoin yeni sürümlerde var dediğin gibi ama futbolu çıkarmayalım bence, aza indirelim.djsdffutbol ve bitcoin fazlalık olmuş. seks ve araba yeterli pek çoğu için, hatta arabada seks. erkeklere atfedilmemiş boşuna tek kürekle mehtaba çıkmak sözü.
ilk başlarda keyif verici olsa da bunun bir ödül ya da kutsanmışlık değil biraz zaman geçince lanete dönüşeceğini anlamak hiç de zor değil. hayır aç kapa butonu olsa bu fantastik yeteneğin neyse, sorulara bak ya gerçek hayattan nasıl kaçmak istiyorsak.
bitcoin yeni sürümlerde var dediğin gibi ama futbolu çıkarmayalım bence, aza indirelim.djsdf
O sizin anlayabildiklerinizdir olsa olsa.o sırada erkoların içinden geçenler :
ay içim şiştii.........O sizin anlayabildiklerinizdir olsa olsa.
o sırada erkoların içinden geçenler :
Fitne-fücür, ne kadar entirika kıskançlık, hasretlik varsa okursun büyük ihtimal. Hayattan tiksinirsin. Zaman çok değişti Çok. Eskiden ben de çok merak ederdim ama artık anladım ki hiç gereği yok. Başına bela alırsın onlar seni bulur merak etme.Ben bayanların içinden geçeni okumak isterdim. Var mı bunun bir kursu?