Erkeklerin içinden geçenleri okumak ister miydiniz?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
Erkeklerin içinden geçenleri okumak ister miydiniz?

Ben bayanların içinden geçeni okumak isterdim. Var mı bunun bir kursu?

Erkek, kadın fark etmiyor ve şayet insan davranışlarını iyi gözlemeyi bilirseniz çoğu detayı kelimelere dökülmeden rahatça görebilirsiniz.

Öyle merak edilecek bir şey yok, çok şey yapmayın.

o sırada erkoların içinden geçenler :

futbol, futbol. futbol, bitcoin. seks bitcoin. araba, futbol.

futbol ve bitcoin fazlalık olmuş. seks ve araba yeterli pek çoğu için, hatta arabada seks. erkeklere atfedilmemiş boşuna tek kürekle mehtaba çıkmak sözü.

ilk başlarda keyif verici olsa da bunun bir ödül ya da kutsanmışlık değil biraz zaman geçince lanete dönüşeceğini anlamak hiç de zor değil. hayır aç kapa butonu olsa bu fantastik yeteneğin neyse, sorulara bak ya gerçek hayattan nasıl kaçmak istiyorsak.

futbol ve bitcoin fazlalık olmuş. seks ve araba yeterli pek çoğu için, hatta arabada seks. erkeklere atfedilmemiş boşuna tek kürekle mehtaba çıkmak sözü.

ilk başlarda keyif verici olsa da bunun bir ödül ya da kutsanmışlık değil biraz zaman geçince lanete dönüşeceğini anlamak hiç de zor değil. hayır aç kapa butonu olsa bu fantastik yeteneğin neyse, sorulara bak ya gerçek hayattan nasıl kaçmak istiyorsak.
bitcoin yeni sürümlerde var dediğin gibi ama futbolu çıkarmayalım bence, aza indirelim.djsdf

Ne kadar da sallamışlar, torbaya eklemişler de eklemişler. Erkekler sizin dediğiniz şeyleri düşünmez, erkekler genel olarak düşünmez, şeylerinin yanı akıllarının dikine hareket ederler :) ( Meriç mode off )

bitcoin yeni sürümlerde var dediğin gibi ama futbolu çıkarmayalım bence, aza indirelim.djsdf

erkeklerle ilgili hiçbir spor ilgimi çekmiyor. bir defa hiç estetik değil, bak kadın voleyboluna, tenise çiçek gibi hatunları seyretmek varken, kıllı börtü böcekleri izlemek çok anlamsız.

ya kızların aklından geçenler uslu görünüp çaktırmayanlar : P

Ben bayanların içinden geçeni okumak isterdim. Var mı bunun bir kursu?
Fitne-fücür, ne kadar entirika kıskançlık, hasretlik varsa okursun büyük ihtimal. Hayattan tiksinirsin. Zaman çok değişti Çok. Eskiden ben de çok merak ederdim ama artık anladım ki hiç gereği yok. Başına bela alırsın onlar seni bulur merak etme.

Geri