Erkeklerin evlenme korkusu

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Sadece erkeklerde mi var ?
Sanmıyorum ..​

Vardir bir bildikleri.s

Kadınlar korkmuyor mu?
Cinsiyetçilik kokmuş haber başlığı.
Korkmayan kişi mi var?
Tek çare evlenmemek. Evlenmek yerine araba alan biri vardı, tebrik ediyorum o kişiyi.
Evlenmenin türlü türlü dertlerini insan düşününce korkar. Kadın ırkı düşüncesiz sanırım bu konuda.

Cinsiyetçi ayrımı yapmadan, Bunu hem isteyip hem nasıl korkabiliyorlar ben pek anlamıyorum.
Korktuğum ne varsa başıma geldiği zaman ‘böyle olacağını biliyordum’ diyorum. Ve hiç yanılmadım.
Bir daha mı? Kalsın.

Belki evliliği düşündürecek kadın karşısına çıkmamıştır :) Sadece erkekler değil kadınlarda da bu korku var

Kadınların daha fazla korkması gereken hadise.

Yahu herseye de cinsiyet ayrımı demeyin yeter be. Yahu tamam ayrımcılık kötü de kadın ile erkek beklentileri farklı. Hemen manyetik alanınızda "cinsiyetci soylemlere karşı durma aktif" moduna gecmeyin lan bi..

Erkek korkar agacım biyolojik olarak da dolleme istegi agir bastigindan bir cicekte durmak istemez isteyende var ama gunumuzde ortalama korkmalalarindan yana sonuclar gosteriyor. Erkek bal bulsa kaymak ister ates bulsa cakmak ister modunda cogu zaman maalesef

Kadınlar ise tam tersi yuva kuruyim, asik oldugum adam ile uyaniyim askimizin meyvesini buyutuyim gibi daha duygusal dusuncelerdedir. Tabi bu durumda su an mevcut oldugumuz ataerkil sistemi elestiren kadinlari kapsamamaktadir.

Bir de kel ve devlet dairesinde calisan kendisinden 10 yas buyuk hafif kel biriyle evlenip sevmedigi halde aksamdan aksama yuzunu gormeye katlanip evlendikten sonra evde cocuk bakmak uzere calismaktan kurtulan kadinlar var. Hayatin bug`ını bulup paralelevren ataerkili takilirlar. Sonra ihlamur kasrinda mevlit yapip youtube`a atarlar.

Erkekler evlilik muessesesinin kar edemiceni dusundugunden oturu genelde evlenmekten korkarlar.

Kalb krizi riski düsüyormus evlilikte beyler.
Yani biraz paradoks ama ben de Kongo Bilim adamlarinin yalancisiyim.

Masraf yapmaya gerek yok. Evleneceğime o paradan arabamı değiştirir üst model alırım

Beni de beğeniyor musunuz kLara hanımcığım. Hoş geldin canım, kLara hanım ile evlenecek erkek korksun!

Geri