angie
Elmas Üye
Sen taniyor musun ki onlari? Gercekten evlenmisler mi? Gorusuyorsan mutluluklar.Eşi
İki sene sonra cevap vermiş oldum ama asjj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen taniyor musun ki onlari? Gercekten evlenmisler mi? Gorusuyorsan mutluluklar.Eşi
İki sene sonra cevap vermiş oldum ama asjj
Kısaca. @EFTELYA gibi olgun @Chen gibi bebek yüzlü @PapatyA gibi tatlı @Abaris gibi bakımlı @Lefty gibi düşünceli @Dolunay gibi atarli @Larien gibi 2.80 uzanmış @Nef' gibi güzel anne @kLara gibi kadeh kaldıran @yeLda gibi sessiz @Hüma gibi çiçek @Yarmagül gibi neşeli
Bunlar gibi kim varsa çıksın bir adim öte
sen combo istiyorsun bebeğimKısaca. @EFTELYA gibi olgun @Chen gibi bebek yüzlü @PapatyA gibi tatlı @Abaris gibi bakımlı @Lefty gibi düşünceli @Dolunay gibi atarli @Larien gibi 2.80 uzanmış @Nef' gibi güzel anne @kLara gibi kadeh kaldıran @yeLda gibi sessiz @Hüma gibi çiçek @Yarmagül gibi neşeli
Bunlar gibi kim varsa çıksın bir adim öte
sen combo istiyorsun bebeğim
Yok canım seni tanıdıktan sonra kimseyi gözüm gormez oldu.
Sen taniyor musun ki onlari? Gercekten evlenmisler mi? Gorusuyorsan mutluluklar.
keşke öyle toplama pc gibi her beğendiğimiz özelliği bir erkekte toplamak mümkün olsa o yee kusursuz sevgili
beğenmediğimiz arıza çıkaran parçayı değiştirsek filan
Kastettiğin forumuz net ise ben orada takılmadım Lari ya xd ben forumsalda görüyordum laci aseli uzaktan biliyorum iyi kizdi. Sevindim evlenmelerine. Forumuzda takilmadim hic. Orasi kapaninca foeumsala gelmişlerdi. Ben o zaman yonetimdeydim. Yzaktan hoş beş işte xd. Sen taniyince onlar varken sen yoktun da sasirdim sonradan forumuz geldi aklima oradan sanirim dedim.Ben sratherls'i( impossible) tanıyordum az biraz eski bir forumdan, kapandı orası. Severdim ufuğu. Asel (lacivert) de vardı orada, onu pek tanımazdım. Evlendiler evet. Yok yok, forumdışı bir iletişimimiz yok. Ama tatlılar.
Hatta eğer fenerbahçe nicki sensen, seni de biliyorum oradan ama ben çok kısa takılabildim orada, kapandı hemen djdj
Kastettiğin forumuz net ise ben orada takılmadım Lari ya xd ben forumsalda görüyordum laci aseli uzaktan biliyorum iyi kizdi. Sevindim evlenmelerine. Forumuzda takilmadim hic. Orasi kapaninca foeumsala gelmişlerdi. Ben o zaman yonetimdeydim. Yzaktan hoş beş işte xd. Sen taniyince onlar varken sen yoktun da sasirdim sonradan forumuz geldi aklima oradan sanirim dedim.
Aa sen forumuz'da var mıydın?Kastettiğin forumuz net ise ben orada takılmadım Lari ya xd ben forumsalda görüyordum laci aseli uzaktan biliyorum iyi kizdi. Sevindim evlenmelerine. Forumuzda takilmadim hic. Orasi kapaninca foeumsala gelmişlerdi. Ben o zaman yonetimdeydim. Yzaktan hoş beş işte xd. Sen taniyince onlar varken sen yoktun da sasirdim sonradan forumuz geldi aklima oradan sanirim dedim.
Yoktum ya ama oradan forumsala baya üye gelmişti oradan biliyorum. Kapaninca forumsala gelmislerdi sanirim. Evet 3 kişi oldu evlenen. Allah mutlu etsin sevenleriAa sen forumuz'da var mıydın?asel i çok az tanıyordum evlenmelerine şaşırdım şimdi, çok evlenen oldu forumuz'dan vay be bi biz bekar kaldık
Aa sen forumuz'da var mıydın?asel i çok az tanıyordum evlenmelerine şaşırdım şimdi, çok evlenen oldu forumuz'dan vay be bi biz bekar kaldık
Büyücü konuda show yapmış oHoooo döktürmüş hünerlerini : )