Erkeklerin en çok beğendiği 7 kadın tipi

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
Yok canım seni tanıdıktan sonra kimseyi gözüm gormez oldu.

keşke öyle toplama pc gibi her beğendiğimiz özelliği bir erkekte toplamak mümkün olsa o yee kusursuz sevgili

beğenmediğimiz arıza çıkaran parçayı değiştirsek filan

Sen taniyor musun ki onlari? Gercekten evlenmisler mi? Gorusuyorsan mutluluklar.

Ben sratherls'i( impossible) tanıyordum az biraz eski bir forumdan, kapandı orası. Severdim ufuğu. Asel (lacivert) de vardı orada, onu pek tanımazdım. Evlendiler evet. Yok yok, forumdışı bir iletişimimiz yok. Ama tatlılar.
Hatta eğer fenerbahçe nicki sensen, seni de biliyorum oradan ama ben çok kısa takılabildim orada, kapandı hemen djdj

Çiğdem'cigim bu konuyu aksam. Ben rakımı yudumlarken daha güzel bir ortamda konusabiliriz.
Düşüncelerine katılıyorum ama sonra konusalim
keşke öyle toplama pc gibi her beğendiğimiz özelliği bir erkekte toplamak mümkün olsa o yee kusursuz sevgili

beğenmediğimiz arıza çıkaran parçayı değiştirsek filan

Ben sratherls'i( impossible) tanıyordum az biraz eski bir forumdan, kapandı orası. Severdim ufuğu. Asel (lacivert) de vardı orada, onu pek tanımazdım. Evlendiler evet. Yok yok, forumdışı bir iletişimimiz yok. Ama tatlılar.
Hatta eğer fenerbahçe nicki sensen, seni de biliyorum oradan ama ben çok kısa takılabildim orada, kapandı hemen djdj
Kastettiğin forumuz net ise ben orada takılmadım Lari ya xd ben forumsalda görüyordum laci aseli uzaktan biliyorum iyi kizdi. Sevindim evlenmelerine. Forumuzda takilmadim hic. Orasi kapaninca foeumsala gelmişlerdi. Ben o zaman yonetimdeydim. Yzaktan hoş beş işte xd. Sen taniyince onlar varken sen yoktun da sasirdim sonradan forumuz geldi aklima oradan sanirim dedim.

Kastettiğin forumuz net ise ben orada takılmadım Lari ya xd ben forumsalda görüyordum laci aseli uzaktan biliyorum iyi kizdi. Sevindim evlenmelerine. Forumuzda takilmadim hic. Orasi kapaninca foeumsala gelmişlerdi. Ben o zaman yonetimdeydim. Yzaktan hoş beş işte xd. Sen taniyince onlar varken sen yoktun da sasirdim sonradan forumuz geldi aklima oradan sanirim dedim.

Yok canım forumuz değildi. yazayım sana sonra. Du yazıyom jsb

Edit aa yazamıyorum, pm kapalı dndn çok da önemli değil ya.

Aa sen forumuz'da var mıydın? :emoji_open_mouth: asel i çok az tanıyordum evlenmelerine şaşırdım şimdi, çok evlenen oldu forumuz'dan vay be bi biz bekar kaldık

Aa sen forumuz'da var mıydın? :emoji_open_mouth: asel i çok az tanıyordum evlenmelerine şaşırdım şimdi, çok evlenen oldu forumuz'dan vay be bi biz bekar kaldık
Yoktum ya ama oradan forumsala baya üye gelmişti oradan biliyorum. Kapaninca forumsala gelmislerdi sanirim. Evet 3 kişi oldu evlenen. Allah mutlu etsin sevenleri

elleri ayakları diz kapagı güzel olmalı göbeği ve göbek deliğide orantılı ve güzel durmalı karşıdan bakıldıgında
aksi taktirde istedigi kadar güzel olsun begenmem

Büyücü konuda show yapmış oHoooo döktürmüş hünerlerini : )

Duygusal kadini ben bile sevmiyorum. .p

Kendinden guclu gozuken kadini kolay kolay sevmiyor erkekler. Istiyorlar ki kendine bagimli olsun, gunu kurtaran erkek moduna girip, ozguvenini kurtarsin .p Erkekligine zeval gelmesin .p

Herkese göre değişir
ama deli dolu severler fazladır

Ben herhangi kadın tiplerini beğenemiyorum. Hanım kızıyor.

Geri