Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Erkeklere haksızlık edeliyo
Aynen canım. Bir çırpıda çıkan kelime molloyotco omo oskorlogono yopmomos.Senin gibi milliyetçi birinden beklenen hareketler @Hatem. git gece senin bizi koruduğunu bilip rahat uyuyacağım..
ya bu erkekler aynı zamanda biraz alıngan hanımlar fark ettiniz mi?. bir kere yaptım ikinci kere gidiyorum dediğin için milliyetçiliğinle bağdaştırdm. nasıl günahımı aldın ama. yanacaksın öbür tarafta. sorcaklar diyecekler bu adam günahını aldı affeder misin? diyeceğim yooo yooo bir odun daha atın. dkamakwaw.Aynen canım. Bir çırpıda çıkan kelime molloyotco omo oskorlogono yopmomos.
Evet canım, keyfimden yapmadım <3
Askere gidince de ilk senin yatağını koruyacağım gece rahat uyu diye
Skdjjsjjdfya bu erkekler aynı zamanda biraz alıngan hanımlar fark ettiniz mi?. bir kere yaptım ikinci kere gidiyorum dediğin için milliyetçiliğinle bağdaştırdm. nasıl günahımı aldın ama. yanacaksın öbür tarafta. sorcaklar diyecekler bu adam günahını aldı affeder misin? diyeceğim yooo yooo bir odun daha atın. dkamakwaw.
Of. Ne güzel laf koydu.Kadınlara edilen haksızlık kadar değildir yine de..
kısa boylu erkek agresifliği vol.233Skdjjsjjdf
Bugün biraz hassasım sanırım. Her yerim şiş
Boyum 175. Kısa sanmasınlar diye yazıyorum...kısa boylu erkek agresifliği vol.233
175 i uzun sanan erkek sanrısı..Boyum 175. Kısa sanmasınlar diye yazıyorum...
üzülünce hemen kadını çirkinlikte yaftalayan erkek problemi..
Onu nerden cikardin?üzülünce hemen kadını çirkinlikte yaftalayan erkek problemi..
ya sen şu avatara şu nicke baksana. yer miyiz biz bu numaraları?Onu nerden cikardin?
Ben böyle kadınlardan hoşlanıyorum.