Bu tipler Bursa'da " maaaaciriz" biz diyorlar.Trakyalı çingenelere benziyor. Bu zevkle senin başlık parası vermen gerekmeyebilir Sezen.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu tipler Bursa'da " maaaaciriz" biz diyorlar.Trakyalı çingenelere benziyor. Bu zevkle senin başlık parası vermen gerekmeyebilir Sezen.
Sende 175 varsin o zaman .Dkısa değil ama standart. boylu poslu demek için 183+ olması lazım.. dslkj
Çömeldiğimde 1,93'ümben 1.90im ciplak ayak
Seni istemeye geldiklerinde kilon kadar altın isteyeceğim, kolay mı seni almak?183.2 183+ sayılır mı @Ashriel ?
yok bee 165'im dskfdhs de ben kendime göre kıyaslamadım ki... ama yani 184 yanımda gayet güzel duruyor...Sende 175 varsin o zaman .D
190 lık Adama nasil ulasican ya .D
,2 ile yırttın bak.. sakljf183.2 183+ sayılır mı @Ashriel ?
Sağlıklı beslenmeyi bırakıyorum o zamanSeni istemeye geldiklerinde kilon kadar altın isteyeceğim, kolay mı seni almak?
178 iyi bence ideal…178miş.. boysuz poslu çekici diyelim.. fdslşkj
178 iyi bence ideal…
Fazlası zarar, 1.80lik kızlara kadar idare eder…iyi iyi üzmez...
165 ile 184 oğulcan ile cansel gibi durur fkkfyok bee 165'im dskfdhs de ben kendime göre kıyaslamadım ki... ama yani 184 yanımda gayet güzel duruyor...
,2 ile yırttın bak.. sakljf
Fazlası zarar, 1.80lik kızlara kadar idare eder…
Topuklu giyince dengeler, olur olur .D165 ile 184 oğulcan ile cansel gibi durur fkkf
saçmalama yaaa omuzuna geliyorum.. sfhfsa dum yani165 ile 184 oğulcan ile cansel gibi durur fkkf
Topukluyla mı kffksaçmalama yaaa omuzuna geliyorum.. sfhfsa dum yani
Kısalar çıksın konudanher kuşu optunuz bir boyu mu kaldı?