Selçuk işteNe anlasiyor soyadindan?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Selçuk işteNe anlasiyor soyadindan?
Hmmm.Selçuk işte
Dogrudur ama soyadindan anlasilmiyor ve ben bunu bilmiyordum.Tsk ettim.Soyu ordan geliyor
Endonezya’da insanların don alacak parası yok .ddEndonezyada Erkekler gelin konumundaymis.. ilk adimi kizlar atip istemeye onlar gidiyormus..
Tüm endonezya olmayabilir siz yinede sey yapmayin .D
Bu mesaj da zengin arkadasimiz ben gittim gordüm demek istemektedir .DEndonezya’da insanların don alacak parası yok .dd
Her toplumda var uç zenginler xd ama geneli sefalet içinde, taksiciler ülkemize geldiğiniz içün teşekkür ederiz diye başlıyor muhabbete aghshd pandemide hepten bitti adamlar, anca karınlarını doyuruyorlar .dBu mesaj da zengin arkadasimiz ben gittim gordüm demek istemektedir .D
Demek belgesel de ki minangkabau'un başkaninin kizinin dugunuydu .D
altinlar havada ucustu .))
Taksiciyle muhabbet ettigine göre kesin gitmis arkadaslar .DHer toplumda var uç zenginler xd ama geneli sefalet içinde, taksiciler ülkemize geldiğiniz içün teşekkür ederiz diye başlıyor muhabbete aghshd pandemide hepten bitti adamlar, anca karınlarını doyuruyorlar .d
Gittim zaten foto da attım xd xdTaksiciyle muhabbet ettigine göre kesin gitmis arkadaslar .D
Gürcistan da taksiciler seni gözüne kestirip cok para almaya calisiyorlar..
Havali hikayene uygun havali bisey anlatayim dedim anca gürcistan cikti idare et .D