Erkeklere acınmaz

Konu sahibi son olarak 1936 gün önce görüldü
Feminizm niye hastalik oldu ya?
Bir de bu moda oldu. Sevmediginiz seylere, yapistirin hastalik lafini.
Lgbt hastalik
Feminizm hastalik

Başlığı arkadaşımı evinden kovup ofisinde uyutan eşi açtı sandım. Arkadaşıma üzülmüyorum eşinden ders alacağım..

bune erkek düşmanlıgı yigidim senı tanımak ısterım .s

Sanırım cümle bir serzeniş aslında lafın derinine indigimiz de. Bir de bu durumu sasha greyden dinleyelim bakalım aynı fikirde mi? Sizlere acinmiyorsa siz de acimayin. Kadina siddet her yer de cunku ve maalesef. Ama sasha bunu neden umursamiyor? Neden bir yerler de onun hakkinida savunan feministlerin varligini sorgulamiyor? Ustelik kendisi bir senaryo yazari ve kitaplari da mevcut. Ve kendiside bir feminist... Feminizmi kadın ve erkek savasina cevirenlerde sanirim sknti..

images (1).jpeg

Tesekkurler sasha..

Son düzenleme:
Lan Gökhan yaa
Şade buraya gel lütfen

@Gabiah mayk harbiden dünya çok değisik bir yer. @Sade gelsin aga sorun değil ben çekinmem anlatacagim seyden.
Ajsjsjjd ama beni dusmanii gibi ukecek diyen herhangibir kadin ile onun haklarini savunan ayni kadin.
Ismi cismi belli olmadigi icin seksist yorumlarina "allah belani versin" diyen adama kizan ama ayni zaman da @climax overdose seksist bir yorum yaptigi halde "sana canim feda" diyende ayni kadin.
Olm millet feminizm kavraminin ne oldugunu bile bilmiyor aslinda yada yanlış biliyor.

Son düzenleme:
Acımak, merhamet göstermek iyidir ama kıymetini bilene, anlayana. Merhamet etmeyene merhamet edilmez sözü olduğu gibi iyilikten maraz doğar sözüde çok doğrudur. Herkesin değerini anlayabilmek, değerine göre muamele etmek gerekir.buda her zaman mümkün olmuyor. En iyisi iyilik yapıp denize atmak balık bilmezse halik bilir

Geri