Erkeklere acınmaz

Konu sahibi son olarak 1940 gün önce görüldü
Bi erkek vardi, dilenci falan da degil, uc kagitci olabilir, firsatci olabilir, bi bok oldugu belli. Birden yanima gelip problemini anlatmaya basladi sonra benden para istedi. Isine bak ula bakisi attiktan sonra markete kadar beni takip etti. Kendime ekmek arasi bisiler almistim ve kasiyerin oradayim, bana "bana da bi ekmek alir misin" diyo. Iste boyle erkekler de var. Tam acinacak durumda, ama buna acir misin? yooooo. Bir kadindan para isteyen her erkekten nefret ederim. Dilenci de olsa vermem. Zaten cogu dilenci (erkek) de ar haya var. Kadini rahatsiz etmez ve paraaaa verrrr para verr diye pesine takilmaz. Direk basini one eger

Sonra baska erkekler var. Mesela ailende ki erkekler. Ailemde ki kadinlar ruhen guclu, kuvvetli. Zor durumda dahi olsa bir yolunu bulur ve butun problemlerin ustesinden gelir. Haksizliga ugramis olsalar bile aklim kendilerinde kalmaz, cunku kendilerini kurtarabilme gucune sahipler. Erkekler ise... onlara iste baska turlu aciyorum. Bu acimak merhametten mi geliyo, sevgiden mi geliyo, oyle duygu karisimi bise. Yani nasil tarif edilir.. uhm.. cok seyler ya. Ruhen guclu degiller. Biraz da saftirikler. Bunlar kendine bakamaz ya hissi olusuyo.

Bir erkegin her iki durumda da olmasi kendisini pek cekici kilmaz. Erkeklere harbiden acinmaz, acimaman gerek :d

Bu, forumdaki erkek düşmanları kızlarıda anlıyamıyom .s ıyyyyy

Acıma noktasına geldiysem zaten dünya ahiret bacımdır o.S

Geri