Erkeklerdeki Kadın Sürücü Fobisi

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Kadın sürücüleri panik yaptırmaktan, onları aceleye teşvik etmekten, ya da barbarlık yapıp sıkıştırmaktan zevk alan ruh hastası insanlar o kadar çok ki. Ve bundan zevk alıyorlar.
Bir de bu ülkede herkesin acelesi var, her şeyi kendine hak görüp, başkasının hakkını gasp etmeyi normal görüyorlar.
Kadınlar araç kullanmada çok yetenekli olmayabilir, bazıları gerçekten kuralları da çok iyi bilmiyor, ama en azından dikkatliler, hız yapmıyorlar. Ve erkekler gibi hep aceleci değiller.
Ülkede ehliyet alımı daha zor olmalı, eğitmenler daha profesyonel olmalı.
Neyse ülkede ne düzgün ki, kadınların araba sürüşüne geldi sıra.
Tabii @Aze gibi trafik canavarını da istemem trafikte :)

• Hehe
Tepkiler: Aze
rasko, slash ve jose’nin arabasına bindim; üçü de gayet güzel, kontrollü kullanıyorlar. hele yarim..... yaya olsun olmasın, yaya geçidinde yavaşlar; bekler ki taa karşı kaldırımdaki gelsin, rahat rahat geçsin diye.fjhjfg kadın olarak da @Melis ’in arabasına bindim, o da gayet kontrollü kullanıyor. ama gerçekten “kadın şoförleri sıkıştırmak” diye bir şey var. sürekli sağdan soldan kornalar, sinyaller, selektörler… en sakin adamı bile çıldırtır, panikletir. yapmayın anacım, yapmayın çocuğum......

#kadınşoförlerdevardır

1769777751736.png

Ben de onlardan korkuyorum. Yolda kadın görünce makas yapıyorlar. Bi gün bi' vuracağım görecekler.​

Kadın sürücüleri panik yaptırmaktan, onları aceleye teşvik etmekten, ya da barbarlık yapıp sıkıştırmaktan zevk alan ruh hastası insanlar o kadar çok ki. Ve bundan zevk alıyorlar.
Bir de bu ülkede herkesin acelesi var, her şeyi kendine hak görüp, başkasının hakkını gasp etmeyi normal görüyorlar.
Kadınlar araç kullanmada çok yetenekli olmayabilir, bazıları gerçekten kuralları da çok iyi bilmiyor, ama en azından dikkatliler, hız yapmıyorlar. Ve erkekler gibi hep aceleci değiller.
Ülkede ehliyet alımı daha zor olmalı, eğitmenler daha profesyonel olmalı.
Neyse ülkede ne düzgün ki, kadınların araba sürüşüne geldi sıra.
Tabii @Aze gibi trafik canavarını da istemem trafikte :)
Ben de diyorum bildirim ekranından 1 işareti niye gitmiyor...bu bildirimmis tskler gelirsen ablamın arabayı çalarım ne diyorsun....

Ben de diyorum bildirim ekranından 1 işareti niye gitmiyor...bu bildirimmis tskler gelirsen ablamın arabayı çalarım ne diyorsun....
Ben süreceksem olur, sana canımı emanet edemem bu konuda, ehliyeti aldığın günden beri bir kere arabaya binmedin :)
Sizin evdekiler ihbar ediyor hemencecik ya. Karga geldiğinde adamı ihbar etti küçük kardeşin adam pencereden atladı canını zor kurtardı..
Arabayı alsak, ablan polisi arar hemen, arabayı Adana'dan geldi çalmaya diye haaj.

• Hehe
Tepkiler: Aze
Geri