Erkeklerde ki en itici davranışlar?

Konu sahibi son olarak 258 gün önce görüldü
Aslında bu tamamen göreceli, benim itici bulduğum hareket ve tavırlarını gelir bikaç başka kız çekici bulur. Şu ya da bu diyemem ama genel anlamda pısırık olması, nerede ne konuşacağını bilmemesi, bakımsız olması benim için itici olması adına yeterlidir. Diğerleri de bana kalsın.

bir kadın bir erkekten haz etmiyosa her davranışı itici gelir zaten, ya da tam tersi seviyosa yaptığı kötü şeyler bile çekici geliyor :D

Hii bende katiliyorum herkese yesil isik yakmayin=)sonra isiksiz kalirsiniz:p

we evet sakız çiğnemesinler
dedikodu yapmasınlar
yanar döner olmasınlar
ağzıyla söylediklerini kıçlarıyla inkar etmesinler
gözleri başları kıçları oynamasın
kibar olacağım diye konuşma şekillerini ibneleştirmesinler
yürürken sağı solu kesmesin ve lütfen yere tükürmesinler.
bunlar olmazsa itici olmazlar herhalde eklemeler yapacağım

Not: Küfürden hoşlanmayan elitist zihin bu yazıdan uzak dursun. 5 çayının nasıl servis edilmesi gerektiğini yada tatlı çatalının standartlarına dair yazılar okumakla daha faydalı zaman geçirmiş olurlar.

kendim için konuyu ele alacağım. genelde şahsıma yönelik eleştiriler ve iticilik olarak nitelenen hareketler yaşam felsefemin ta kendisidir.

kimsenin beğenilerine hitap etme çabası içine girmemeyi, davranışlarımdan rahatsız olan insanlara benden uzak durabilecekleri konusunda bilinçlendirmeyi ve hayatın bir gerçeği olarak gönlümce yaşamayı seviyorum. bu da birçok insan tarafından itici bir davranış olarak görülebiliyor.

her insanla birlikte olamayacağımı veya iyi anlaşamayacağımı biliyorum. davranışlarından rahatsız olmadığım, davranışlarımdan rahatsız olmayan insan benim için partner olabilecektir. birbirlerini yonta yonta tüketen insanların sonunu alenen görüyoruz. bilim de bu konuda bize ışık tutmakta. insanların davranış kontrolüne girdiği nokta stres başlangıcı oluyor.

bir insan tükürmeyi seviyorsa ve tükürüyorsa onunla görüşmezsiniz. seviyorsanız da tükürdüğünü kabul etmeniz gerekir. kabul edelim her insan aynı şartlarda yaşamıyor ve yere tükürmeyi net kalıplarla olumsuz davranış olarak niteleyemiyoruz, doğaya sıçmanın büyük faydaları varken...

insan bazen siktir git demesini bilmeli.

Vasıta içerisinde iken yanına sokulmaları. Vur kafayı ışıldasın diyorum. İyi diyorum.

Kendi anneniz, bacınız gibi davranın şu kadınlara.

Yere tukurmeleri.
Kufur ederek sokakta yuksek sesle konusmalari.
Bi mekanda otururken arabasinin anahtari ayfonu zipposu ve parliament yada marlborosunun yanyana sergide olmasi.
Yerli yersiz tesbih cekmeleri.
Etraflarini kontrol etme cabalari.
Araba surerken hayvanlasmalari bayan surucu gorunce okuzlesiyorlar.
Cok konusmalari
Dislerini fircalamamalari
Yaaa dayııı diye baslayan cumleler kurmalari
Ayakkabilarinin pis olmasi
Laçka olmalari
Dahada saymim iste erkekler ya dogakari gerehi bi iticilik olmasi sart

Geri