Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Omuz uzunluğu (çevresi değil) / Bel uzunluğu = > 1,6Ölcusu nedir. Genis bir omuzu genis yapacak olcu nedir?
Kac olursa genis olur kac olmazsa genis olmaz.
Peki 1.44 luk adam gogsunu kabartip o sinira ulasirsa sonra arkamizi donunce nefesini birakip normale donerse ne olacak? Sonucta dunyanin bin bir turlu hali var. Insanlarada guvenilmiyor.Omuz uzunluğu (çevresi değil) / Bel uzunluğu = > 1,6
Edit. sordum pt arkadaşıma 1,45 ve üzeri de baz alınıyormuş. Omzunuzu yatay uçtan uca belinizi de ince kısmından yatay ölçüp bölmeniz gerekiyor.
Peki 1.44 luk adam gogsunu kabartip o sinira ulasirsa sonra arkamizi donunce nefesini birakip normale donerse ne olacak? Sonucta dunyanin bin bir turlu hali var. Insanlarada guvenilmiyor.
1,45 ve üzeri de baz alınıyormuş. Omzunuzu yatay uçtan uca belinizi de ince kısmından yatay ölçüp bölmeniz gerekiyor.
Hacı zannediyorum ki tanıma bakarsak @leavemealone ve @adfgs hariç, forumdaki herkes geniş omuzlu
.dGerek yok; 1,44 lük adam protein ağırlıklı beslenip iyi bir antreman programı ile çalışırsa o sınırı uzak olmayan bir zaman diliminde fersah fersah aşabilir .p
omuzlarım geniş mi bilmem ama hastası çokHacı zannediyorum ki tanıma bakarsak @leavemealone ve @adfgs hariç, forumdaki herkes geniş omuzlu
Altin orana mi denk bu hesap?Omuz uzunluğu (çevresi değil) / Bel uzunluğu = > 1,6
Edit. sordum pt arkadaşıma 1,45 ve üzeri de baz alınıyormuş. Omzunuzu yatay uçtan uca belinizi de ince kısmından yatay ölçüp bölmeniz gerekiyor.
Altin orana mi denk bu hesap?
Kadinlar elinizde mezura ile dolasin artik.
Omuz ölcmek icin ha.
Akliniza baska ölcecek bir yer gelmesin.
Tabii.Ya sacmalık aslında popüler kültür hedesinden türetiyolar bir şeyler çok anladığım bi konu da değil. Ciddi bi postür bozukluğu yoksa revize edilebilir/değiştirilebilir bi şey omuz genişliği (genişletmek) zor da değil.