Sözlük Erkeklerde geniş omuz

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ölcusu nedir. Genis bir omuzu genis yapacak olcu nedir?
Kac olursa genis olur kac olmazsa genis olmaz.

Ölcusu nedir. Genis bir omuzu genis yapacak olcu nedir?
Kac olursa genis olur kac olmazsa genis olmaz.
Omuz uzunluğu (çevresi değil) / Bel uzunluğu = > 1,6

Edit. sordum pt arkadaşıma 1,45 ve üzeri de baz alınıyormuş. Omzunuzu yatay uçtan uca belinizi de ince kısmından yatay ölçüp bölmeniz gerekiyor.

Son düzenleme:
Ölçüler verilmiş ona göre çalışırsiniz artık @angie seni kınıyorum.

Edit. sordum pt arkadaşıma 1,45 ve üzeri de baz alınıyormuş. Omzunuzu yatay uçtan uca belinizi de ince kısmından yatay ölçüp bölmeniz gerekiyor.
Peki 1.44 luk adam gogsunu kabartip o sinira ulasirsa sonra arkamizi donunce nefesini birakip normale donerse ne olacak? Sonucta dunyanin bin bir turlu hali var. Insanlarada guvenilmiyor.

Peki 1.44 luk adam gogsunu kabartip o sinira ulasirsa sonra arkamizi donunce nefesini birakip normale donerse ne olacak? Sonucta dunyanin bin bir turlu hali var. Insanlarada guvenilmiyor.

Gerek yok; 1,44 lük adam protein ağırlıklı beslenip iyi bir antreman programı ile çalışırsa o sınırı uzak olmayan bir zaman diliminde fersah fersah aşabilir .p

Yine dahil olamadığım konulardan biri...

Hacı zannediyorum ki tanıma bakarsak @leavemealone ve @adfgs hariç, forumdaki herkes geniş omuzlu

Olabilir.
Tek kıstas Super Men değildir sanırım. Tr erkek boy ortalaması 1,75, tanım olarak 1,76 ve üzeri uzun sayılabileceği halde kişisel görüşlerde 1,85 ve üzerine uzun denilmesi gibi düşünülebilir.

Bol bol lateral raise yapan herkes buna sahip olabilir

Altin orana mi denk bu hesap?
Kadinlar elinizde mezura ile dolasin artik.
Omuz ölcmek icin ha.
Akliniza baska ölcecek bir yer gelmesin.

Altin orana mi denk bu hesap?
Kadinlar elinizde mezura ile dolasin artik.
Omuz ölcmek icin ha.
Akliniza baska ölcecek bir yer gelmesin.

Ya sacmalık aslında popüler kültür hedesinden türetiyolar bir şeyler çok anladığım bi konu da değil. Ciddi bi postür bozukluğu yoksa revize edilebilir/değiştirilebilir bi şey omuz genişliği (genişletmek) zor da değil.

ben ölçü tutmadım ya..... kafamı yasladığımda kafam sığıyor mu, tamam. rahat mıyım, o da tamam. yetiyor yani, tşk............

Ya sacmalık aslında popüler kültür hedesinden türetiyolar bir şeyler çok anladığım bi konu da değil. Ciddi bi postür bozukluğu yoksa revize edilebilir/değiştirilebilir bi şey omuz genişliği (genişletmek) zor da değil.
Tabii.
Tuzun kuru senin.
Konus bakalim.

Geri