Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sjhjh erkekler kapasitesiz diye yorumlayalım bunu... kızlardan devam ben <3Hiç inanmıyorum nedense.. sjxjs çok tatlısın erkek olsam peşinden kesin koşardım sjsj esprili ve zeki...
şu sansürsüz bölüm aktif edilse de oraya atsan şöyle konuya yakışır.jshhsjsTamam ya çekmiyorum ahhdjdkd
Sansürsüz arşivim içlikte… bölüm açılsın orayı da canlandırırız… evelallah….şu sansürsüz bölüm aktif edilse de oraya atsan şöyle konuya yakışır.jshhsjs
sorun olmaz… bigie memesi diye bir şey var… üzerine çıkabilecek birileri olduğunu sanmıyorum…İnş bi erkek gidip dik memeli kadın Konusu açmaz Sjsjsj
Forum çöker zaten hepsi memeci SjsjsjKız kibido yükseltme dur. Biz de diss atarız dik memeye…
Çok dik ve büyük mü aslında ben senden öyle vibe alıyorum : Dsorun olmaz… bigie memesi diye bir şey var… üzerine çıkabilecek birileri olduğunu sanmıyorum…
Valla ben bişey yapmadımSerçe kız uslu dur. Yoldan çıkarma beyleri zaten çıkmaya yer arıyorlar skljsk
şdkdjjd o nasıl bi vibe alma ya.ksjjdjahah serçeekdjd atayım mı sana benimkilerikxjdjhÇok dik ve büyük mü aslında ben senden öyle vibe alıyorum : D
Oha memeni görmek istemeyi hiç düşünmemiştim olur ama sansürlü olsun : Dşdkdjjd o nasıl bi vibe alma ya.ksjjdjahah serçeekdjd atayım mı sana benimkilerikxjdjh
Kız beni ne uğraştırıyorsun plaka falan sjdjd neyse baktım tutuyor yaş.. lakin konu fena yerlere gidiyor beni bile aşti biraz utanmış olabilirim.. sjsj dahil olmayalım biz izleyelim djxjdYakında antep plakası yaşıma giriyorum.. bak yaşım aklıma geldi yine bi hüzünlendim......(((