ne
Elmas Üye
Sen yaparsın sen yaparsın!Gaza gelmemeliyim, gaza gelmemeliyim, gaza gelmbshsjdjd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen yaparsın sen yaparsın!Gaza gelmemeliyim, gaza gelmemeliyim, gaza gelmbshsjdjd
Hadi ya yorma bizi SjsjsBen bilmem arayın bulun vardı bir yerlerde….
Serçe : aegishjalmur profili göster > gönderilenler > Daha fazlasını göster > 2'nci sayfa... 3...4...5...Ben bilmem arayın bulun vardı bir yerlerde….
Dur bi bakim SjssjSerçe : aegishjalmur profili göster > gönderilenler > Daha fazlasını göster > 2'nci sayfa... 3...4...5...
Abartma ne yazacaksın sanki .. yaz yaz duygusal dedik paraci çıktın zaten daha da şaşırmam... SjsjsYazacaklarımı kaldıramayabilirsiniz.. şaşırırsınız.. şaşırmanızı istemediğimden yazmıyorum. Büşrayım sonuçta. Ben eymenlerden devam.. shsjsjks
Bu sefer ciddi değildim heyecan yaratayım dedim.. ama para konusunda hep ciddiyim dhdjdkdAbartma ne yazacaksın sanki .. yaz yaz duygusal dedik paraci çıktın zaten daha da şaşırmam... Sjsjs
Dünya kadar onmzun olacağına 3-5m $ın olsun demiş büyükler…Bu sefer ciddi değildim heyecan yaratayım dedim.. ama para konusunda hep ciddiyim dhdjdkd