Erkekler yemek yapmali mı ?

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 3722 gün önce görüldü
Aç kalmak istemiyorsa yapmalı en azından yemek yapmayı bilmeli öğrenmeli, ihtiyaç duyduğunda aç kaldım triplerine girmesin sonra.p

Evet, yapmalı. Erkeklerin yaptığı yemekler daha güzel oluyor diyebilirim. :)

Sadece yemek değil ev işlerini de yapmalı. Bir bayanın eline muhtaç olmamalı. Erkeklerin %70'i boşandıktan sonra kısa süre içerisinde yeniden evleniyorlar. Evlenme sebepleri de ev işlerini kaldıramamalarından kaynaklı. O yüzden bence bir bayanın eline muhtaç olmaktansa yeri geldiğinde kendi yemek yapmayı bilmeli temizlik yapmayı bilmelidir. :)

Mümkünse yapmasınlar .
Mutfağıın tanınmaz hale gelmesinden hoşlanmıyorum .

Hayattaki en beceriksiz olduğum konudur. Fakat bu eksikliği zekamla kapatıyorum. Mesela gündüz arayıp diyorum ki askilopopim seni akşam çok özel bi yere yemeğe götürcem. Öyle heyecanlanıyo ki anlatamam. Akşam oluyo ve buluşuyoruz, şok markete girip kalburüstü alıyorum ona ve şirin bir şivava suratıyla bakış atınca YAPACAK BİŞEYİ KALMIYO. Çok tatlıyım dimi diyorum mecburen kabul ediyo. Zekâ değil bu zeka. Zekamla bitiririm işi.

(ama yumurtalı ekmeği çok güzel yaparım)

rain yapsin biz yiyelim

edit; unutmayalim ki dunyanin en iyi ve unlu ascilari hep erkeklerdir, gazi verdim haydin canlar kollari sivayin .p

İlkokul zamanın da annemden kek istemiştim yapmamıştı, sonra sinirlenip ben yapmıştım. O kek hala evde konuşulur, kek muhabbeti de buradan geliyor.

Erkegin firinda portakalli ordek yapanini severim ben :p

Yemek yapabilen erkek çekiciliği her erkeğe lazım..

Biraz merak gerek böyle uğraşlara. Yapsın bence.

Geri