Erkekler sevgililerinden kısa olunca öz güvenleri düşer mi?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
Yani kötü bir durum.. :)
Erkek koruyucu kollayıcı olmak ister..
Bu iç güdesel bir his..

Tr de öyle boyu uzun kız fazla olmadığı için böyle sorunlar olmuyor.
Kızların boyları 1.45 ile 1.70 arası

Benim buyuk on yargilarimin oldugu konulardan birisi bu. 1.85 in alti erkeklere ne biliyim, hic yan gozle bakamiyorum, boyu hep gozume batiyor .p

ben uzun olmasını da maaşının 7 kata kadar yüksek olmasını da sorun etmem keşke olsa.
hayatın gerçekleri de var, kadın uzun olunca genel kanaate göre bir takım sorunlar meydana çıkabiliyor.

hiç bir şey olmasa bile kadın başını erkeğin omzuna ya da göğsüne yaslayamıyor. sevişirken de sıkıntı çıkıyor boyu uzun olunca kilosu da ağır oluyor, bu da hareket kabiliyetini azaltıyor.
bilakis yaşadım, hatun 169, ben 173 baktık olmuyor kafalarımızı birbirine yaslayıp denizi izliyorduk : ddd
180 altı erkekler de ne bileyim yani, etek falan giysinler : dddd

Yaşayan da var elbette fakat gayet kendinden emin olan da...

Örneğin Rus sevgili ya da eşi olan bazı erkekler ister istemez daha kısa duruyorlar ama sorun olduğuna şahit olmadım. Kişilerin bakış açısı ile alakalı bir durum ve tıpkı uzun boylu kadın takıntısı olan erkekler gibi bu da kişiye göre değişecektir.

Yani madem takıntısı var hiç bakmayacak çıkmayacak ya da evlenmeyecek eee böyle olanlarda demek ki sorun yapmıyor herkes mutlu olmaya bakıyor saçma sapan takıntılarla uğraşmıyorlar demek ki:=)
Herkes dünyayı kendi açısından yorumlar ve öncelikleri de olabilir fakat sorun bu bakış açısına herkesin sahip olduğu yanılgısıdır.
Yakın arkadaşlarım arasında da eşi kendinden uzun olanlar var ve kimse de şikayetçi değil, bilemiyorum artık...

sizden bariz çirkin, kısa, çelimsiz, alımsız, yaşça büyük bi sevgili ya da eşiniz varsa, onlar daha çok aldatmaya meyilli ve agresif kişiler oluyor. sürekli kendini ispat etme çabası içersindeler kendi içinde. sonracıma sizin kendinizi bi hiçmişiniz gibi hissetmenizi istiyorlar ve vesaire. aşşaaaaalık kompleksli oluyörler genelde.
o yüzden nolur yanınıza yakışan birilerini bulun

Neyse ki sevgilimin böyle sorunları olmayacak

benden kısa olan erkek de bi zahmet özgüvensiz olsun. o kadar yere yakın erkek ancak çocuk gibi durur yanımda.ddddd

düşenleri toplarsınız
yormayın kafanızı böyle şeylere

Boyunu problem ediyorsa yanında daha uzun sevgilisi olmasa bile yine de özgüven sorunu yaşar.

Cirkin ol ama boyun 190 185 arasi olsun.
Boy erkekte önemli bence ya bilemiyorum

Ciplak ayak 1.90'im bu arada kizlar :emoji_penguin:

Geri