Erkekler sevgililerinden kısa olunca öz güvenleri düşer mi?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Erkekler sevgililerinden kısa olunca öz güvenleri düşer mi?

daha önce konuyla ilgili bir yazı okumuştum. işte herkes arkasından imrenerek bakarmış işte bak okan bayülgenin sevgilileri hep ondan uzunmuş adama helal olsun at gibi hatunu var falan filan. hayır efendim normal hayatta böyle bir şey yok. yakın arkadaşımız türk standartlarına göre kısa boylu eşi de türk standartlarının üstünde uzun boylu. çocuğa küçük enişte diyoruz. işte acımasız gerçekler.

Son düzenleme:
Boy değil ama maddi olarak erkekten daha fazla maaş alırsa erkek sorun edebiliyormuş diye okumuştum. Boy üstünlüğü sorun olmaz bence.

kızlar bu konuda erkekleri rencide edeceksiniz... hala sorun olmaz diyorsunuz...
benden kısa erkeğin omzuna elimi atar "kardeşim ne zaman sıkıntın olursa burdayım ablacım" derim. küçükken yaşıtları basketbol oynarken salak gibi emre belözoğlu'nun izinde gidicem ben demeselerdi bodurcanlar... akdenizli olsam angie gibi sevgilimin bitki örtüsü maki derdim.
bu forumda anlayış, saygı yok kendinize gelin...

kızlar bu konuda erkekleri rencide edeceksiniz... hala sorun olmaz diyorsunuz...
benden kısa erkeğin omzuna elimi atar "kardeşim ne zaman sıkıntın olursa burdayım ablacım" derim. küçükken yaşıtları basketbol oynarken salak gibi emre belözoğlu'nun izinde gidicem ben demeselerdi bodurcanlar... akdenizli olsam angie gibi sevgilimin bitki örtüsü maki derdim.
bu forumda anlayış, saygı yok kendinize gelin...
1.50 kızlarla 2.00 erkek ilişkisi çok tutuyormuş melo. bu durumda benimki de 2.30’a falan merdiven dayamalı enerjiyi tutturmak için. Ama o kadar pozitif insanım ki kısa da olsa sorun etmem gibi skljsljs

Ne bilim ya?
Erkek miyim

1.50 kızlarla 2.00 erkek ilişkisi çok tutuyormuş melo. bu durumda benimki de 2.30’a falan merdiven dayamalı enerjiyi tutturmak için. Ama o kadar pozitif insanım ki kısa da olsa sorun etmem gibi skljsljs
o farkta birbirlerini duyamadıklarından çok iyi anlaşıyor gibi duruyor olabilirler... kısa erkekle dans ederken elimi onun omzuna mı koycam beline mi paniği yaşarım ben, allah sen esirge....
sen pozitif ol tabii sana pozitiflikler yaraşır *-*

dişi muhabbet kuşuna kendinden küçük erkek eş alırsan; öldürür.

1.85 ve üzeri olması lazım tabi ki , soru mu bu da

Uzun olunca özgüven patlaması yaşamadık hiç...
Önemli olan boyu değil... Dur dur bu konu o değildi...

Oluyor bence ya .. ama degismeyeyecek birsey Icin kafaya takmaya gerekmiyor bende minik insanim yani :p okadar uzun Napim yukariya bakip Selam mi yapim Hos Degil skgkfkfkf

3-5 cm lafı olmamalı...
mesela son kız arkadaşım benden 15 cm küçüktü, bu bazen sorun olabiliyor.

Sürekli Erkeklerin bi yerlerini ölçmek durumunda bırakan haberlerden sıkıldım!

Yok boyunuz kısa yok şeyiniz kısa..

Asıl Kadınların boyu kısa!
1.75 ten uzun Kadın mı var Ülkede ?

Kompleks yapan da vardır yapmayan da ve erkeğin kendine güveni ile alakalı bir konudur.

önce bi ölçüşün
sonra sevgili olan
sonra kısaymış
vay efendim uzunmuş
böyle şeylerle oyalamayın beni

Geri