Erkekler sevgililerinden kısa olunca öz güvenleri düşer mi?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Erkek kısa olmamalı en azından kadından

hm, bir kez benden kisa olan biriyle tanisma asamasinda bulundum. boy konusunu hic takinti etmedi. hatta onun ozguvenini yukseltti. ciddi ciddi hosuna gidiyordu bu durum :d sadece insanlar bizim birlikte oldugumuzu anlayamiyordu. yan yana dururken bile. adam hesabi odeyince "birlikte" geldigimizi goruyordular ve bu beni gulduruyordu hahah. uzun surmedi :emoji_innocent:

hm, bir kez benden kisa olan biriyle tanisma asamasinda bulundum. boy konusunu hic takinti etmedi. hatta onun ozguvenini yukseltti. ciddi ciddi hosuna gidiyordu bu durum :d sadece insanlar bizim birlikte oldugumuzu anlayamiyordu. yan yana dururken bile. adam hesabi odeyince "birlikte" geldigimizi goruyordular ve bu beni gulduruyordu hahah. uzun surmedi :emoji_innocent:
Hesabıda adama ödetmişsin.
Püüüü

Evet.
Doğal mı? hayir; sağlıklı bir özgüven dış görünüş ile inşa edilemez. Günümüzde gençler body building ya da estetik ile bunu oluşturmaya çalışıyor ama olmaz. Sonuçta da yüzeysel, kimin eli kimin cebinde belli olmayan, kullan at tarzı ilişki silsileleri doğuyor.
Zeka lazim,duygu lazim,derinlik lazim...

Forumun en uzun boylu kızıyla sevgiliydim benden biraz daha kısaydı ama yolda yürürken herkes kızın yanında kısa kalıyordu erkek uzun olacak arkadaş..

Benimkinin burada tanışık olmadığımız bir geçmişten post’u var jfjd geçen de okumuştum, hatta ona da okuttum “sil kanka” diyor kfjf dalga geçiyorum… utanmaz arlanmaz… gidem de tekrar okuyam ona

Yav yok yok , yok mu 185 filan ya,
tırman dur ya,

of çok iyi. Keşke, neredeee?

Özgüveni düşükse zaten bu ilişkide mutsuz olur. Öz güveni yüksek olanın götü kalkar ben bu boyla bu sevgiliyi yaptıysam birde uzun olsaydım...

@Klaus ile sevgili olan kız çok şanslı, demiş mi diye baktimda da bunu eksik bırakmış: )))

Neyse cevabımı vereyim genelde hayır. Sağlıklı bir özgüven, boy farkı gibi fiziksel detaylara bağlı olmaz, kişinin kendisiyle barışık olması ve ilişkiye verdiği anlam daha belirleyicidir diye düşünüyorum.

Kısa erkekler uzun bayan tercih eder. Bu durum onların kendilerinde eksik gördüklerinin özlemini giderir.

Boy değil ama maddi olarak erkekten daha fazla maaş alırsa erkek sorun edebiliyormuş diye okumuştum. Boy üstünlüğü sorun olmaz bence.
Bence bu dediğin tamamen istisnai bir durum çünkü genelde Kendinden daha az para kazanan bir erkekle beraber olan hiçbir kadın olamaz. Malum, ev iş araba çalışmam çok yoruldum ben hahaha.

@Klaus ile sevgili olan kız çok şanslı, demiş mi diye baktimda da bunu eksik bırakmış: )))

Neyse cevabımı vereyim genelde hayır. Sağlıklı bir özgüven, boy farkı gibi fiziksel detaylara bağlı olmaz, kişinin kendisiyle barışık olması ve ilişkiye verdiği anlam daha belirleyicidir diye düşünüyorum.
Tam, benim masum duygularımla oynuyorsun diyen mağdur kadın tiplemesi bu.

Bence bu dediğin tamamen istisnai bir durum çünkü genelde Kendinden daha az para kazanan bir erkekle beraber olan hiçbir kadın olamaz. Malum, ev iş araba çalışmam çok yoruldum ben hahaha.

Tam, benim masum duygularımla oynuyorsun diyen mağdur kadın tiplemesi bu.

Cümlemdeki mağdur kadın tiplemesi nerde acaba: ) Aksine özgüvenli ilişkide anlamsız detaylara bağlı kalkınmayacağı ilişkiye verdiği değer ile belirlenir. Mağduru oynayan masum kadın tiplemesi ise tam aksine özgüvensiz toksik bi ilişkinin sonucudur.

Sorun etmesi gereken taraf ben olacakken boy da boy.. Önemli değildi kısalık..

Geri