EdLmaster
Üye
- Web sitesi
- www.tic10.com
Ben hanım ile yolsda yururken evli olduğumuz anlasılmasın dıye onden gıdıyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hesabıda adama ödetmişsin.hm, bir kez benden kisa olan biriyle tanisma asamasinda bulundum. boy konusunu hic takinti etmedi. hatta onun ozguvenini yukseltti. ciddi ciddi hosuna gidiyordu bu durum :d sadece insanlar bizim birlikte oldugumuzu anlayamiyordu. yan yana dururken bile. adam hesabi odeyince "birlikte" geldigimizi goruyordular ve bu beni gulduruyordu hahah. uzun surmedi![]()
Forumun en uzun boylu kızıyla sevgiliydim benden biraz daha kısaydı ama yolda yürürken herkes kızın yanında kısa kalıyordu erkek uzun olacak arkadaş..
Nasıl unutursun ya öğretmen olan mahallemde oturan sende vardın o dönem..Allah Allah aklima gelmedi
Aklima gelen kisaydi cünki.
Maşallah sana da...
Nasıl unutursun ya öğretmen olan mahallemde oturan sende vardın o dönem..
Dm attım burada çok ipucu veremiyorum daha.. .pİllaki taniyorumdur da hatirlayamadim
Dm attım burada çok ipucu veremiyorum daha.. .p
Bence bu dediğin tamamen istisnai bir durum çünkü genelde Kendinden daha az para kazanan bir erkekle beraber olan hiçbir kadın olamaz. Malum, ev iş araba çalışmam çok yoruldum ben hahaha.Boy değil ama maddi olarak erkekten daha fazla maaş alırsa erkek sorun edebiliyormuş diye okumuştum. Boy üstünlüğü sorun olmaz bence.
Tam, benim masum duygularımla oynuyorsun diyen mağdur kadın tiplemesi bu.@Klaus ile sevgili olan kız çok şanslı, demiş mi diye baktimda da bunu eksik bırakmış: )))
Neyse cevabımı vereyim genelde hayır. Sağlıklı bir özgüven, boy farkı gibi fiziksel detaylara bağlı olmaz, kişinin kendisiyle barışık olması ve ilişkiye verdiği anlam daha belirleyicidir diye düşünüyorum.
Bence bu dediğin tamamen istisnai bir durum çünkü genelde Kendinden daha az para kazanan bir erkekle beraber olan hiçbir kadın olamaz. Malum, ev iş araba çalışmam çok yoruldum ben hahaha.
Tam, benim masum duygularımla oynuyorsun diyen mağdur kadın tiplemesi bu.