erkekler şefkati hakedermi ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir de sanki şöyle bir konu vardı, ama tam hatırlayamadım. "Türk erkekleri ne buluyor Rus kadınlarında" gibi. Çok eski olabilir.

O konuyu ben kısaca anlatabilirim. Rus hanımefendiler ne düşünüyorsa onu söyler. Biz Rusça bilmediğimiz için anlayamıyoruz. Türk hanımefendiler ise bulmaca gibiler, Ne istediklerini anlayabilmek için tahmin yürütmemiz gerekiyor.

Ne kusuyon be….

Son düzenleme:
"Açılın, ben hemcinsleriyim."
Ne yapalım kardeşim? Adana’da Johns Hopkins vardı da biz mi Galen yemini etmedik? Okuyamadık, fakfakirdik. Hatta hiç unutmam, annem mangalda marşmelov yapardı… "Aney, aney’ derdim acıklı acıklı, annemde "lo lo Berro", diye bağırırdı derdim "yanmışından ver."
Yine de bugünlerimize şükür… 41 kere marşmelov.

Yav kardeşim, bu erkeklerin günahı nedir? İyi yani; erkeke sevgi yok, şefkat yok, meme yok… E ne alacaklar? Soruyorum ne alacaklar?
Güzel adam görünce dibiniz düşüyor ama, ne varsa veresiniz geliyor ama… Ne oldu hı yamlış mıyım? Kardeşim, erkekler meta değildir, tamam mı?

Güzele her şey ver, sıradana takoti çikoti… İşiniz gücünüz vovo yapmak.

Bu soruda en çok erkek anneleri zorlanacaktır.

Sen şefkat gösterirsin nankörlük yapar sana elin kadını orasını burasını atar kapısından ayrılmazlar
Bir iyi davranıyorsan iki kötü davrancan bunlara

Annesi falan sanıyorlar fazla şefkat verince...arada dovmek gerekir. Bilimsel olarak kanitlanmistir

Sefkat hakedilen birsey degil bence, karsidaki kisiyle ilgili.
Onda sefkat yoksa sen yerlerde sürünsen dönüp bakmaz.

Kadınların bazıları hayvan muamelesi yapmış bize :(

şefkat erkegi aşktan çıkarır derler ama bence de kişisine göre değişir. @Şüheda hanıma katılıyorum hatta hz.peygamberimizin(s.a.v) hz.hatice validemizin dizlerine başını koyup yattığı rivayet edilir ne güzel bir şey.
şefkat her canlının ihtiyacı. kadın erkek çocuk hayvan hatta bitkiye bile.

Geri