hsjdjdkd
Altın Üye
BEN DİYİM KNKmesela şimdi bekar olsaydım onların koduna kyayım derdim ama diyemiyorum jgljdjdj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
BEN DİYİM KNKmesela şimdi bekar olsaydım onların koduna kyayım derdim ama diyemiyorum jgljdjdj
yok öyle bişey kim ogretiyo size bunları Arnold svaşştayger miHER ERKEĞİN KODU ONA MESAFE KOYMAKTAN GEÇER FAZLA İLGİ ERKEĞE KENDİNİ İLAH GİBİ HİSSETTİRİR ONU ONSUZ OLACAGİNA İNANDİRMAK ERKEĞİ SANA BAGLAR .
ayh acik kalmış
Ne olursan ol o güzellik ile üzülen sen olma )mesela şimdi bekar olsaydım onların koduna kyayım derdim ama diyemiyorum jgljdjdj
senin daha fazlasını demen lazım kanki.sjjsjsBEN DİYİM KNK
Seviyorsan taktik işlemez bırakın artık yıl olmuş 2025 vallahi yarın çam ağacı süsleyip ben 2026’ya giricem uğraşamıyoruz sizinle….Valla biraz ilgi görmeyince azıcık agirdan alınca tüm erkekler acaba der ve ilgisini belli eder erkekler düz mantikdir her zaman )
Bırak be abi bırak bırak yaşamın sifresini çözmüş insanlarız biz sjsjsyok öyle bişey kim ogretiyo size bunları Arnold svaşştayger mi
üzülürsem sana yazıcam serçe. ya da şu mesajlarını açıp okuyacağım. süper motivasyon jsjfkjdjNe olursan ol o güzellik ile üzülen sen olma )
Taktik değil dağdaki taşa aşırı sevgi ilgi ver bak nasil.kehribara dönüşüyor hayatın gerçeği diyelim :pSeviyorsan taktik işlemez bırakın artık yıl olmuş 2025 vallahi yarın çam ağacı süsleyip ben 2026’ya giricem uğraşamıyoruz sizinle….
YA ONUN BENsenin daha fazlasını demen lazım kanki.sjjsjs
Sen yanliş kasanın şifresini cozmuşsun dikkat et kendineBırak be abi bırak bırak yaşamın sifresini çözmüş insanlarız biz sjsjs
Her işi kendi yapan ayakları üzerinde duran kadınlar elbette çok şeyi hakeder fakat aşk hayatin çıkmazı olabiliyor bazen ve yenik düşüyor insan çoğu şeye ama o zaman hatirlayacagin şeyler var mesela zaman senden acilarini olumsuz ne varsa sana getirdigi gibi hepsini alıp götürecek her zaman karanlık olmaz ya da her zaman Aydınlık olmaz .üzülürsem sana yazıcam serçe. ya da şu mesajlarını açıp okuyacağım. süper motivasyon jsjfkjdj