erkekler şefkati hakedermi ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
HER ERKEĞİN KODU ONA MESAFE KOYMAKTAN GEÇER FAZLA İLGİ ERKEĞE KENDİNİ İLAH GİBİ HİSSETTİRİR ONU ONSUZ OLACAGİNA İNANDİRMAK ERKEĞİ SANA BAGLAR .
ayh acik kalmış
yok öyle bişey kim ogretiyo size bunları Arnold svaşştayger mi

Son düzenleme:
Valla biraz ilgi görmeyince azıcık agirdan alınca tüm erkekler acaba der ve ilgisini belli eder erkekler düz mantikdir her zaman )
Seviyorsan taktik işlemez bırakın artık yıl olmuş 2025 vallahi yarın çam ağacı süsleyip ben 2026’ya giricem uğraşamıyoruz sizinle….

• Hehe
Tepkiler: ne
Seviyorsan taktik işlemez bırakın artık yıl olmuş 2025 vallahi yarın çam ağacı süsleyip ben 2026’ya giricem uğraşamıyoruz sizinle….
Taktik değil dağdaki taşa aşırı sevgi ilgi ver bak nasil.kehribara dönüşüyor hayatın gerçeği diyelim :p

üzülürsem sana yazıcam serçe. ya da şu mesajlarını açıp okuyacağım. süper motivasyon jsjfkjdj
Her işi kendi yapan ayakları üzerinde duran kadınlar elbette çok şeyi hakeder fakat aşk hayatin çıkmazı olabiliyor bazen ve yenik düşüyor insan çoğu şeye ama o zaman hatirlayacagin şeyler var mesela zaman senden acilarini olumsuz ne varsa sana getirdigi gibi hepsini alıp götürecek her zaman karanlık olmaz ya da her zaman Aydınlık olmaz .

Karanlıkta iken ne olduğunu ondan önce nasil güldüğünü hatirla kendini bul gözümüzde büyütmeyelim kimseyi.
<3

Şevkat görmediğim kadından kaçarım. Ben senin duygularını tatmin etmek için milyon şebeklik yapacağım, sen ise duvar gibi duracaksın. Olmaz öyle iş.

İlişki ortaklaşma alanıdır. Karşılıklı güzellikler sunma alanıdır. Güzellik de sadece seks olamaz. O zaman zaten karakterine bakma hormonların kime çağırdı ise seni onla one night stand takıl geç.

Şefkatsiz hiçbir ilişki yürümez. Ne gönül ilişkisi ne arkadaşlık ilişkisi. Aldığı sevgi, gördüğü şefkati ve verilen değeri hazmedemeyenlerin de bu kendi sorunu. Demek ki ya sizi sevmiyorlar içten bir şekilde ya da sevmeyi, sevilmeyi bilmiyorlar. Kendi adıma eşim, babam, abim gibi benim için çok kıymetli erkeklerden çok değer ve şefkat gördüm, çok sevildim; aynı duyguları sınırsız bir şekilde onlara sunmaktan ben de çekinmem.

Bu başlık nedir serçü… düzenlenebilir mi ltfn…

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri