Erkekler romantik midir? Odun mudur?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Karsidaki insan odunsa, ondan daha beter odun olun. Mecbur romantiklesip, gonlunuzu hos tutmaya calisiyorlar :D

45 yaşındayım. Gördüm geçirdim. 20 yaşından büyük hiç bir kadın romantik erkek aramaz. Buna emin ol. Romantizm dediğin şeyler aslında onun egosunu oksayacak ve aynı zamanda maddi değeri olan kazanımlar sağlamalarına sebep olacak hareketler.

Yani bir demet çiçek ile mutlu görünür. Ama olmaz. O çiçeği iş yerine gönderir ve çalışma arkadaşlarına hava atmasına aracı olursanız o zaman biraz sevinir. El yükseltip çiçekle beraber pırlanta yüzük hediye edersen istedigin reaksiyonu alırsın.

God moda geçip çiçekle birlikte rezidans anahtarı hediye edersen işte o zaman o sana tatmadigin romantizmi tattırır.

Hayırlı cumalar.

Hatunun telefonu bozulmuştu kendisine iPhone 7 almıştım hediye olarak ve sadece teşekkür ederim dedi.
2 gün sonra dandik bir papatya almıştım acaip mutlu olmuş boynuma atlamisti.

Bir standartiniz olursa biz de ona göre nasıl davranacagimiza karar verelim

7/24 ne romantizm sigar koltuga ne odunizm.
Hos romantizmin karsiligi da odunluk mu onu da yeni ögrenmis oldum.
Mum isigi cart curt buna gülerim ama sarki esliginde dans etmek ve ya beklenmedik bir anda kisa not yazip buzdolabina yapistirmasi felan..Niye bir gül falan alamaz mi yani?Bunlar gönül almaya yarar.Sarki da söyleyebilir size kitap da okuyabilir.Bunlar hos seyler.

Soruya dönecek olursak..hepsinden var ya.

7/24 ne romantizm sigar koltuga ne odunizm.
Hos romantizmin karsiligi da odunluk mu onu da yeni ögrenmis oldum.
Mum isigi cart curt buna gülerim ama sarki esliginde dans etmek ve ya beklenmedik bir anda kisa not yazip buzdolabina yapistirmasi felan..Niye bir gül falan alamaz mi yani?Bunlar gönül almaya yarar.Sarki da söyleyebilir size kitap da okuyabilir.Bunlar hos seyler.

Soruya dönecek olursak..hepsinden var ya.

Kafamdaki Sürayya imajı gitti. Ya sen bildiğin romantikmişsin ohoooo danslar kıvırtmalar ritimler falan filan...

Evveliyatinda iPhone olmasa o papatya o etkiyi yapmazdı @Millwall :)

Odun Olabiliriz ama :
Ben kıskanırım kızım. Öyle akrabanmış, kuzeninmiş, kardeşinmiş umrumda bile olmaz. Hatta, çok çabuk tartışırız seninle. O niye baktı, bu niye öyle güldü çok duyarsın benden. Çok çabuk sinirlenirim ben en ufak bişeye. Giyimine öyle bir karışırım ki. Babanda göremezsin bu kadar sahiplenmeyi. Zor gelir yani, bu kadar sevilmek. Bencede senin için, en iyisi arkana bile bakmadan gitmek..
forumumuz kesinlikle çok zor günlerden geçmiş.

Abi konuşunca da forum kızları tepki gösteriyor. Neymiş kadınları materyalist ve çıkarcı olmakla itham ediyormuşum. Neymiş öyle degillermiş. Peh!
Abi senin yaşın büyük sana yemez bi şey diyemezler. Sen konuş yanındayım :D

45 yaşındayım. Gördüm geçirdim. 20 yaşından büyük hiç bir kadın romantik erkek aramaz. Buna emin ol. Romantizm dediğin şeyler aslında onun egosunu oksayacak ve aynı zamanda maddi değeri olan kazanımlar sağlamalarına sebep olacak hareketler.

Yani bir demet çiçek ile mutlu görünür. Ama olmaz. O çiçeği iş yerine gönderir ve çalışma arkadaşlarına hava atmasına aracı olursanız o zaman biraz sevinir. El yükseltip çiçekle beraber pırlanta yüzük hediye edersen istedigin reaksiyonu alırsın.

God moda geçip çiçekle birlikte rezidans anahtarı hediye edersen işte o zaman o sana tatmadigin romantizmi tattırır.

Hayırlı cumalar.
kulağa bi hoş gelmiyor değil hocam....

tumblr_pkxu49M12a1ujmvy2o1_1280.jpg

Kendini marangoz sanan kadına romantik olup ne halt yiyeceksin erkek? Romantizmden anlamayan kadın çok maalesef, dolayısıyla odun erkeklik iş görüyor.

Yaa birakin simdi kadinlara laf sokup durmayi, beceremiyoruz su romantikligi diyin. Bir kac tuyo verelim :D

Her erkek romantiktir.
Odun diye bahsedilen erkeklerde romantiktir, sadece yontulmaya ihtiyacı vardır. çünkü odun erkek bilmeyen erkektir, öğretin ona.

Aman öyle çok romantikte olmayınnnn şey gibiii......

Geri