Erkekler romantik midir? Odun mudur?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Kadınların %99'u erkeklerin odun olduğunu düşünür. %1'i de romantik olduğunu iddia ederler ki bu azınlığı seçilmiş grup sayabiliriz; çünkü romantik erkeğin nesli tükendi. Ya sizce durum nasıl? Özellikle de bayanlar ne düşünüyor bu konuda? :p

Özel günleri kutlarım, duygusalım, seni seviyorum diyebiliyorum.

Seni seviyorum derim sevdiğime özel günleri de unutmam ancak duygusallık konusunda uzağımdır.
Ben şimdi yarı odun'mu oluyorum.

Kesinlikle odunlardir. Ama severim ben odunlari, pamuk olmalarindan iyidir :D

Odun Olabiliriz ama :
Ben kıskanırım kızım. Öyle akrabanmış, kuzeninmiş, kardeşinmiş umrumda bile olmaz. Hatta, çok çabuk tartışırız seninle. O niye baktı, bu niye öyle güldü çok duyarsın benden. Çok çabuk sinirlenirim ben en ufak bişeye. Giyimine öyle bir karışırım ki. Babanda göremezsin bu kadar sahiplenmeyi. Zor gelir yani, bu kadar sevilmek. Bencede senin için, en iyisi arkana bile bakmadan gitmek..

Odun Olabiliriz ama :
Ben kıskanırım kızım. Öyle akrabanmış, kuzeninmiş, kardeşinmiş umrumda bile olmaz. Hatta, çok çabuk tartışırız seninle. O niye baktı, bu niye öyle güldü çok duyarsın benden. Çok çabuk sinirlenirim ben en ufak bişeye. Giyimine öyle bir karışırım ki. Babanda göremezsin bu kadar sahiplenmeyi. Zor gelir yani, bu kadar sevilmek. Bencede senin için, en iyisi arkana bile bakmadan gitmek..

Anovv :kiki:

Maçonun kabası yani kaba versiyonu kısaca:p çoğu odundur:d

Odun Olabiliriz ama :
Gözümden kaçmış vayy bee:d şeyy seni bir kadegoriyede koyamıyorum ki "Aşırı maçomusun aşırı romantikmisin":p

odun,ağaç,kütük onlar
huh.gif

Karşımızdaki kadına göre değişir. Bazılarına odun gibi bazılarına romantik davranmak gerekir.

Benim sevdiğim adam ne odun, ne öküz nede ona benzer bir şey. :D
Erkekler romantik değillerdir, romantik olmalarını biz isteriz sadece.
Hayal ederiz ve öyle olmaları için onları çeşitli kalıplara sokmaya çalışırız. Bu biz bayanların, bizim olduğunu bildiğimiz şeyleri sahiplenme içgüdüsü ile damgalama çeşitlerimizden sadece biridir.

Geri