Erkekler neden var?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Soru aptalca ise buna cevap verecek kadar aptal olan da sensin laf olsun diye yorum yapma kukla

Cevap vermişim gibi mi duruyor?
Bir şeyleri beğenmeme ve bunu ifade etme özgürlüğü vardi en son kurallar değişmediyse

Cevap vermişim gibi mi duruyor?
Bir şeyleri beğenmeme ve bunu ifade etme özgürlüğü vardi en son kurallar değişmediyse
Sana artık cevap vermeyi bile ziyan olarak görüyorum okadar hiçliktesin benim gözümde ama şunu belirteyim ki mizah amaçlı açtığımı başlıkta belirttiğim halde içinde o çürümüş adam konuştu yine. Bak şunu çok içten söylüyorum bunun konu ile alakası yok sen çok kötü bir insansın umarım yaptığın şeyler seni bulur.

bıktım bu cinsiyetçi ve pozitif kadın ayrıkçısı forum konularından.
erkekler yalnız değildir, bizler de bir anadan doğduk.
lanet olsun kadın kökenli zorbalığa ve kadın tahakkümüne.

Yerinizde olsam pankart açarım böyle olmuyor

Sana artık cevap vermeyi bile ziyan olarak görüyorum okadar hiçliktesin benim gözümde ama şunu belirteyim ki mizah amaçlı açtığımı başlıkta belirttiğim halde içinde o çürümüş adam konuştu yine. Bak şunu çok içten söylüyorum bunun konu ile alakası yok sen çok kötü bir insansın umarım yaptığın şeyler seni bulur.

Ben de soruyu aptalca buldum zaten, sana ya da şahsına bir şey demedim; belki sen de aptalca bulup trollugune açtın belki de ciddiydin niyetinle de nasil biri olduğunla da ilgilenmiyorum.
Üzerine alınıp cinnet gecirmen düşündürücü tabii. Onu da kotu bi gün gecirme ihtimaline yorayim. Aslında pek de kotu biri değilmişim ha bak...

Konu başlığını görünce geçmişten günümüze erkeklerle ilgili bilgi verilmiş sandım. Belki de şaka olsun diye açılmış bir konu olabilir.
Öncelikle yanlış anlaşılmak istemem ama içeriğe bakılırsa aşırı katı feminen bir açıklama olmuş. Kadınlara “ne işe yarıyorlar” gibi bir cümle kurulduğunda nasıl bir tepki veriliyorsa erkek için de verilmeli. Kadın da erkek de yaradılış gereği birbirine bağlı ve birinden biri hayatlarında olmazsa eksik bir taraf olarak kalır. Bir erkeğin ya da kadının kötü olması her erkeği/kadını kötü yapmaz. Kadınları aşağılamadığımız gibi Erkekleri de aşağılamayalım :)

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Konu başlığını görünce geçmişten günümüze erkeklerle ilgili bilgi verilmiş sandım. Belki de şaka olsun diye açılmış bir konu olabilir.
Öncelikle yanlış anlaşılmak istemem ama içeriğe bakılırsa aşırı katı feminen bir açıklama olmuş. Kadınlara “ne işe yarıyorlar” gibi bir cümle kurulduğunda nasıl bir tepki veriliyorsa erkek için de verilmeli. Kadın da erkek de yaradılış gereği birbirine bağlı ve birinden biri hayatlarında olmazsa eksik bir taraf olarak kalır. Bir erkeğin ya da kadının kötü olması her erkeği/kadını kötü yapmaz. Kadınları aşağılamadığımız gibi Erkekleri de aşağılamayalım :)
Sevgili Lawyer bey açılan konuları üst üste görünce mizah amaçlı açtım aslında başlıkta da belirttim ama şahsen erkeklerin bundan bu kadar müzdarip olduğunu düşünmemiştim Sjsjsjsj
Adeta kanayan yaraları imiş efendim bilemedik :)

Sevgili Lawyer bey açılan konuları üst üste görünce mizah amaçlı açtım aslında başlıkta da belirttim ama şahsen erkeklerin bundan bu kadar müzdarip olduğunu düşünmemiştim Sjsjsjsj
Adeta kanayan yaraları imiş efendim bilemedik :)
Şaka amaçlı da olsa toplumumuz kadın/erkek, siyaset, din vb konularında genelleme yapıldığında tartışma içine girebiliyor. Yukarıda cümlemde yazdığım üzere şaka amaçlı açılmış olabilir demiştim ki şaka amaçlı olduğunu yazmışsın ama işte biz her şeye aşırı tepki gösteren bir milletiz. :)

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Şaka amaçlı da olsa toplumumuz kadın/erkek, siyaset, din vb konularında genelleme yapıldığında tartışma içine girebiliyor. Yukarıda cümlemde yazdığım üzere şaka amaçlı açılmış olabilir demiştim ki şaka amaçlı olduğunu yazmışsın ama işte biz her şeye aşırı tepki gösteren bir milletiz. :)
Erkek milleti desem kızarsın sanırım Sjsjsj

Konu madem mizah darılmaca yok jansj

Neden hic evlenmediniz demisler unlu draqqueen'e
Örk kökkk nö nöddenn vu vuaar? Görçekt görcktn vuarlrmı? Demis
Bir roportajinda goddes bunny
images (10) (32).jpeg
tumblr_m28ggqDMGZ1rqkge2o1_500.gif

Evren düalite prensibi ile çalıştığı için her şey kendine zıt olan ile varlık gösterebiliyor. Örneğin; aydınlık - karanlık, iyi - kötü, güzel - çirkin v.s
Kadın ile erkek de birbirinin zıttı olarak mevcutlar.

Geri