angie
Elmas Üye
Onu da beceremiyorsunuz skljsSevmek için
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onu da beceremiyorsunuz skljsSevmek için
Soru aptalca ise buna cevap verecek kadar aptal olan da sensin laf olsun diye yorum yapma kuklaSevismeyen kadin agresyonundan hallice bi soru
Aptalca
Soru aptalca ise buna cevap verecek kadar aptal olan da sensin laf olsun diye yorum yapma kukla
Sana artık cevap vermeyi bile ziyan olarak görüyorum okadar hiçliktesin benim gözümde ama şunu belirteyim ki mizah amaçlı açtığımı başlıkta belirttiğim halde içinde o çürümüş adam konuştu yine. Bak şunu çok içten söylüyorum bunun konu ile alakası yok sen çok kötü bir insansın umarım yaptığın şeyler seni bulur.Cevap vermişim gibi mi duruyor?
Bir şeyleri beğenmeme ve bunu ifade etme özgürlüğü vardi en son kurallar değişmediyse
Sana artık cevap vermeyi bile ziyan olarak görüyorum okadar hiçliktesin benim gözümde ama şunu belirteyim ki mizah amaçlı açtığımı başlıkta belirttiğim halde içinde o çürümüş adam konuştu yine. Bak şunu çok içten söylüyorum bunun konu ile alakası yok sen çok kötü bir insansın umarım yaptığın şeyler seni bulur.
Sevgili Lawyer bey açılan konuları üst üste görünce mizah amaçlı açtım aslında başlıkta da belirttim ama şahsen erkeklerin bundan bu kadar müzdarip olduğunu düşünmemiştim SjsjsjsjKonu başlığını görünce geçmişten günümüze erkeklerle ilgili bilgi verilmiş sandım. Belki de şaka olsun diye açılmış bir konu olabilir.
Öncelikle yanlış anlaşılmak istemem ama içeriğe bakılırsa aşırı katı feminen bir açıklama olmuş. Kadınlara “ne işe yarıyorlar” gibi bir cümle kurulduğunda nasıl bir tepki veriliyorsa erkek için de verilmeli. Kadın da erkek de yaradılış gereği birbirine bağlı ve birinden biri hayatlarında olmazsa eksik bir taraf olarak kalır. Bir erkeğin ya da kadının kötü olması her erkeği/kadını kötü yapmaz. Kadınları aşağılamadığımız gibi Erkekleri de aşağılamayalım![]()
Şaka amaçlı da olsa toplumumuz kadın/erkek, siyaset, din vb konularında genelleme yapıldığında tartışma içine girebiliyor. Yukarıda cümlemde yazdığım üzere şaka amaçlı açılmış olabilir demiştim ki şaka amaçlı olduğunu yazmışsın ama işte biz her şeye aşırı tepki gösteren bir milletiz.Sevgili Lawyer bey açılan konuları üst üste görünce mizah amaçlı açtım aslında başlıkta da belirttim ama şahsen erkeklerin bundan bu kadar müzdarip olduğunu düşünmemiştim Sjsjsjsj
Adeta kanayan yaraları imiş efendim bilemedik![]()
Erkek milleti desem kızarsın sanırım SjsjsjŞaka amaçlı da olsa toplumumuz kadın/erkek, siyaset, din vb konularında genelleme yapıldığında tartışma içine girebiliyor. Yukarıda cümlemde yazdığım üzere şaka amaçlı açılmış olabilir demiştim ki şaka amaçlı olduğunu yazmışsın ama işte biz her şeye aşırı tepki gösteren bir milletiz.![]()
Azerice men: ben