Erkekler Neden Sadık Değil?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Hahahs cok ilgilendirir 0-6 yas arasi cevap verme seklinizede hastayim.

kadınlar belkide bızı cok sıkmaya baslarsa artık bır saygı sevgı olmazsa sadık olmayız mutluluğu başka kadınlarda aramaya baslarız.

Bu konuyu erkekler değil de insanlar neden sadık kalamıyor diye tartışsak daha doğru olur sanırım. Çünkü bayanlarda sadık kalamıyor ne yazık ki.

Bu konuyu erkekler değil de insanlar neden sadık kalamıyor diye tartışsak daha doğru olur sanırım. Çünkü bayanlarda sadık kalamıyor ne yazık ki.

aynn katılıorum genelde ınsanlar başkalarında suc ararlar (: kardesım

kadın ya da erkek diye ayırmaya da gerek yok belki erkeklerin çapkınlığı kadınlar tarafından bile "hoşgörü" ile karşılandığı için bir gurur vesikası olarak daha aleni hale geliyordur kadınlar ise farklı bir damga yediklerinden gizliliğe daha çok önem veriyor olabilir. insan iptidai dürtüleri ile yaşamını idame ettirse elbette ki sadakat de söz konusu olmaz lakin kişilik id-ego-süper ego gibi 3 aşamalı bir yapıdan oluşur ve kişi ahlaki bir takım yükümlülükleri de hisseder bu sayede. dışarıdan değil içten gelen bir özdenetim ve özsaygı ile.

madem erkekler merkeze yerleşmiş o halde onların sadakatsizliği üzerine iki kelam etmek gerekirse; karşı cinsin bu hoşgörüsü, erkeğe toplum içinde yüklenen misyon ve kendisini daha üstün gören zihinsel kodlar haliyle ihaneti de hak gibi görmesine sebep olur.

kadın ya da erkek kendine yeten, ne istediğini bilen ve kendi değerleri ile bir dünya yaratan kişiler ilişkisinde de tatmini yaşar ve arayışta olmaz, kendinden hoşnut olmayan kişi de haliyle sağlıklı ilişkiler kurmakta zorlanır ve tüm arayışına rağmen yine de bir tatmin duygusu yaşayamaz.

Sen psikoloji okumus insansin sence erkekler bu konuda kadinlardan bi adim onde degil mi?
Yetistirilmeyi de gectim gudu olarak
Hep aklima freud geliyor benim.

Artur u da dusundum tabi yazarken:p

sadık erkek hiç yok mu, sadakatsiz olanı daha çok ilgi çekici olduğu için onlarla ilgileniliyor

Masum değiliz hiç birimiz !
Güzel şarkıdır.

[YOUTUBE]VrHT7KsDfII[/YOUTUBE]

sahsen esım cekılmez bırısı olsa bana karsı artık saygı sevgılı deılse sadık olmam ılıskıde artık bır sey yoksa başka kadınlarda ararım gercı aska ınanmıorum hadı ınandım dıyelım
kımse kımseyede sadakatlı olmaz açıkçası (köle deılsın ya )
aslında herkes sadakatsızdır bellı bı sure sonra sıkılırsın o kısıden herkes sütten cıkmıs ak kasık deıldır ) hakaret acısından solemedım arkadslar genel olarak bır kanı bır tahmın deyım

Universitedeki prof. aldatmayan erkek yoktur; aldatmıyorsa ya erkek değildir, ya fırsatı yoktur ya da zamanı; derdi. Büyük bir kısmına katılıyorum. Genlerinde var aldatmak. Ben aldatmayan erkek kavramına inanmıyorum. Aldatma derken illa fiziksel ihanetler anlaşılmamalı. Bi erkeğin aldatıp aldatmadığı alnında yazmıyor; emin olamıyoruz. Öyleleri var ki üç dört tane bi arada yürütüyor. :D

Sen psikoloji okumus insansin sence erkekler bu konuda kadinlardan bi adim onde degil mi?
Yetistirilmeyi de gectim gudu olarak
Hep aklima freud geliyor benim.

zihinsel kodlardan söz ediyorum ya. kul olma ya da insan olma bilinci yerleştiğinde insanın gözeteceği farklı değerler ortaya çıkar ama bakıyorum bir kadının eşi ya da sevgilisi aldatıyor suçlu kadın oluyor, eşi baştan çıkarılmış. erkek aldatıyor kadın ya eksik ya da onu mutsuz etmiş oluyor. sorumlu yine kadın. kadının düşmanı kadın olduğu müddetçe elbette ki erkek de herşeyi kendine hak görür herşeyin ötesine kadına saygısı olmaz, kendine bile saygı duymayan bir insana başkası neden saygı göstersin ki?

dediğim gibi kadınlar da aldatıyor ama henüz ihaneti yeterince kabul görmediğinden toplum içinde istatistiklere ulaşmak da pek mümkün olmuyor ya da zayıf kalıyor. kadın gizlemek durumunda. ya da cinsel bir aldatmadan ziyade duygusal arayış içine giriyor, internetin de yaygınlaşması ile bir başkasına ulaşması kolay hale gelirken gizlilik de esas alınıyor erkeklerin ise ihaneti hem kadın hem de erkek tarafından kabul gördüğünden gizleme ihtiyacı duymuyor.

tüketim toplumunun bireyleri olarak herşeye çabuk sahip olma ve tüketme anlayışına sahibiz. hızla başlayan ilişkiler aynı hızla sona eriyor. kişiler doyurucu ilişkiler geliştirmek yerine kendilerini pazarda sunar gibi karşı cinse sunuyor ve beğenilme duygusuna karşılık arıyor. ilişkinin gereklerinden olan fedakarlık, tolerans gösterilmiyor, ilişkilerin zeminleri kaygan. en ufak sıkıntıda bir kaçış yolu belirleniyor çünkü seçenekler fazla, ama arayışlara rağmen yine de istenen huzura kavuşulmuyor çünkü gerçeklikten kopuk bir birliktelik anlayışı mevcut. hal böyle olunca da onlarca maske ile birbirine yaklaşan, sadece surete ehemmiyet veren, iletişim sorunları olan kişiler ve ilişkiler türüyor.

zihinsel kodlardan söz ediyorum ya. kul olma ya da insan olma bilinci yerleştiğinde insanın gözeteceği farklı değerler ortaya çıkar ama bakıyorum bir kadının eşi ya da sevgilisi aldatıyor suçlu kadın oluyor, eşi baştan çıkarılmış. erkek aldatıyor kadın ya eksik ya da onu mutsuz etmiş oluyor. sorumlu yine kadın. kadının düşmanı kadın olduğu müddetçe elbette ki erkek de herşeyi kendine hak görür herşeyin ötesine kadına saygısı olmaz, kendine bile saygı duymayan bir insana başkası neden saygı göstersin ki?

dediğim gibi kadınlar da aldatıyor ama henüz ihaneti yeterince kabul görmediğinden toplum içinde istatistiklere ulaşmak da pek mümkün olmuyor ya da zayıf kalıyor. kadın gizlemek durumunda. ya da cinsel bir aldatmadan ziyade duygusal arayış içine giriyor, internetin de yaygınlaşması ile bir başkasına ulaşması kolay hale gelirken gizlilik de esas alınıyor erkeklerin ise ihaneti hem kadın hem de erkek tarafından kabul gördüğünden gizleme ihtiyacı duymuyor.

tüketim toplumunun bireyleri olarak herşeye çabuk sahip olma ve tüketme anlayışına sahibiz. hızla başlayan ilişkiler aynı hızla sona eriyor. kişiler doyurucu ilişkiler geliştirmek yerine kendilerini pazarda sunar gibi karşı cinse sunuyor ve beğenilme duygusuna karşılık arıyor. ilişkinin gereklerinden olan fedakarlık, tolerans gösterilmiyor, ilişkilerin zeminleri kaygan. en ufak sıkıntıda bir kaçış yolu belirleniyor çünkü seçenekler fazla, ama arayışlara rağmen yine de istenen huzura kavuşulmuyor çünkü gerçeklikten kopuk bir birliktelik anlayışı mevcut. hal böyle olunca da onlarca maske ile birbirine yaklaşan, sadece surete ehemmiyet veren, iletişim sorunları olan kişiler ve ilişkiler türüyor.

Ilk insandan bu yana bencillik duygularimiz maalesef cok evrildi kapitalist duzenin insan hayatinda ki etkisidir bu da belki.

Tam da ruh halime cok uygun bi tartisma.

Insanlar birbirlerine deger vermiyor artik sanirim. Belki de kendi degerlerini bilmiyorlar/bilmiyorum.

ben teknolojiye bağlıyorum. en mükemmelden haberleri olduğu için eldekiyle yetinme durumu ortadan kalktı diye düşünüyorum

doymuyorlar. Hep daha guzelini daha cekicisini istiyorlar. Karsisindakinin yuregini degil orasi ni burasini sevdiklerinden bi zaman sonra bikiyorlar.
oysa ki iki kisi birbirine kitap gibidir. Kalin Bir kitap. Okunmasi gerekir, her gun yeni bi sayfasinda yeni yurek guzellikleri okumak gerek. E bunuda yapamadiklarindan iste yapiorlar. Sinirlendim...

kanlari bozuk ondan (bazilarinin )

bence bu durum kadının elinde.

Geri