Erkekler Neden Sadık Değil?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Bilindiği üzere erkeklerin çapkınlıkları aşikar! Kadınlara nazaran aldatmaya daha fazla meyillidir erkekler. Peki, erkekler neden sadık kalamıyor?:icon_wink:

İnsanlar neden Sadık değil ? diye düzeltelim onu .

- Çünkü ; insan ihtiyacı fazladır ve insan doymayı,yetinmeyi bilmez . He sadık kalmayı beceren erkek-kadın yok mu elbette var ( yıllarca süren evlilikler de mevcut ve araya üçüncü bi şahış belki de ömürlerinin sonuna kadar girmemiştir zira gününümüzde yapılacak evliliklerin böyle olacağını düşünmüyorum(ki ilişkilerde bile bu böyle evlilikte ne olur allah bilir) o işler eski de kalmış devir değiştikçe gözün dışarıda olması bile heveslenilicek bişey haline geliyor ) Burda da kişilerin birbirine verdikleri değer ve duydukları sevginin gerçekliği devreye giriyor.

Tartışma konusu olaymış iyimiş .Pp

( İyi ki varsın, copy paste ) .

Bence kadinlarda erkeklerdeki potansiyel var ancak galiba kadinin uzerinde " o kadindir, yapmaz, yapamaz, evde cocuklari var" ya da benzeri seylerle hep bir baski kurulmus. Erkekler hep evde ozgur birakilan olur, belkide ndan, yani erkek aldatti mi yapar gorusu varya yaygin olan, belkide ondan, "ben erkegim yaparim" hissi olabilir. bir de genel olarak erkekler degil sadece insanoglu doyumsuz ya, midemizde ve daha asagida sanki bir karadelik var :D doyumsuzluktan diyebilirim ben

Artur schopanhauer / askin metafizigi

Okuyun okutun.
Okuyamayanlar icin yazayim;

Bir kadin 9 ay da sadece bir kez dogurur.
Ama bir erkek 9 ayda binlerce kadindan cocuk sahibi olabilir.
Kadin anac bir varlik haline donustukten sonra erkek yeni cogalma potansiyelii arar.

Mevzu bu kizlar.

bizim gözümüz doymaz bütün erkeklerde çapkınlık olayı vardır

Artur schopanhauer / askin metafizigi

Okuyun okutun.
Okuyamayanlar icin yazayim;

Bir kadin 9 ay da sadece bir kez dogurur.
Ama bir erkek 9 ayda binlerce kadindan cocuk sahibi olabilir.
Kadin anac bir varlik haline donustukten sonra erkek yeni cogalma potansiyelii arar.

Mevzu bu kizlar.

Cevabı zaten vermiş Maria.

kızlar yüzünden onlar olmasa sonuçta cinsellik uyanmaz erkeklerde bazılar var insanla konuşunca içine düşücekmiş gibi bana çok denk gelir mesela esnaf olduğum için, hiç aklıma gelmiyen bişey o an öyle davranırlarki adamı yoldan çıkartırlar

Benim Sevgilim oldukça Sadıktır Mesela,Demek ki Her Erkek Bir Değil.. Kadınlar Sütten Çıkma Ak Kaşıkmı ? Yapmayın Allaha Sen.

Sadık değiliz hiç birimiz, bir yerde mutlaka çiğniyoruz bu sadakat denilen olguyu, şekli önemli değil şu veya bu şekilde illaki...:)

Erkekler,aldatma olayını yine bir "kadınla" yaşadığına göre ... %50 ye %50 olmuyormu..Yani burdan Erkekler daha çok aldatır diyemeyiz :P

Teoman a katiliyorum : "dikkat et sadigimdir sadece kendime"

Kimse % 100 bir sadakat icinde olamaz bosuna dememis ustad sadakat kedine ihanettir diye.

Lutfen kendinizi kandirmayin.

Bu durum ne erkek nede kadın diye nitelendirelecek bir şeydir. Erkek sadık değil mi? Yorumlamak yerine önce ' neden 'diye kadının sorması lazım. İlişkide bir şeyler eksik ise ve o eksikliği erkek kadında, kadın da bir erkekde görüyor ve duygular hemen yön değiştiriyor.
Bunun sorumlusu, orta yolu bulamadığımız için oluyor.

Kadınlar üzerindeki toplum baskısı daha yoğun olduğundan erkeklerinki daha ön planda bence..Erkek yapınca çapkın olur, kadın yapınca kötü kadın olur..Yoksa yarı yarıya bir dürtü..

kadın ya da erkek diye ayırmaya da gerek yok belki erkeklerin çapkınlığı kadınlar tarafından bile "hoşgörü" ile karşılandığı için bir gurur vesikası olarak daha aleni hale geliyordur kadınlar ise farklı bir damga yediklerinden gizliliğe daha çok önem veriyor olabilir. insan iptidai dürtüleri ile yaşamını idame ettirse elbette ki sadakat de söz konusu olmaz lakin kişilik id-ego-süper ego gibi 3 aşamalı bir yapıdan oluşur ve kişi ahlaki bir takım yükümlülükleri de hisseder bu sayede. dışarıdan değil içten gelen bir özdenetim ve özsaygı ile.

madem erkekler merkeze yerleşmiş o halde onların sadakatsizliği üzerine iki kelam etmek gerekirse; karşı cinsin bu hoşgörüsü, erkeğe toplum içinde yüklenen misyon ve kendisini daha üstün gören zihinsel kodlar haliyle ihaneti de hak gibi görmesine sebep olur.

kadın ya da erkek kendine yeten, ne istediğini bilen ve kendi değerleri ile bir dünya yaratan kişiler ilişkisinde de tatmini yaşar ve arayışta olmaz, kendinden hoşnut olmayan kişi de haliyle sağlıklı ilişkiler kurmakta zorlanır ve tüm arayışına rağmen yine de bir tatmin duygusu yaşayamaz.

Geri