Erkekler neden hep doğal olun deyip, bir ton makyajı olan havalı kızlara bakıyorsunuz?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
ABV onlara @YiLDiZ bide biz kadınlara ne istediğinizi bilmiyorsunuz derler canım. :emoji_smiley:

bence bu konuda yanlış anladiginiz bir şey var.
bizler makyaja karşı değiliz, bizler abartıya karşıyız, düğünde gelinden daha sık olan görünceye karşıyız
süslü zelikeye karşıyız, damadın nemrut kardeşine karşıyız,
ortalığa fitne sokan nesimeye karsiyiz.
oysa sade bir makyaj dünyanın en güzel şeyi.

Kadınların para mutluluk getirmez deyip parası olan erkeklerin peşinden gitmesiyle aynı sebepten.

bir ton makyajı olan kıza havalı denir mi bilemedim, konuşun erkekler

Doğal olsun ama makyajlı kızlar kadar da güzel görünsün o zaman hiç bakmayız.

• Hımm
Tepkiler: ne
bir ton makyaj silersin geçer de bir ton estetik çıktı düşünsene meme tutuyorsun elinde patlıyor

Göze hitap eden her zaman önceliklidir. Bakın bunu estetik operasyonları için demiyorum sadece, baktığında elbette beğenmek gerekiyor. Bu estetik anlayışı içerisindeki göz zevki de kişiden kişiye değişir.

Göze hitap eden her zaman önceliklidir. Bakın bunu estetik operasyonları için demiyorum sadece, baktığında elbette beğenmek gerekiyor. Bu estetik anlayışı içerisindeki göz zevki de kişiden kişiye değişir.
Estetik yaptıran gençleşmeye çalışan erkek pek yok ama. Görsellik kadınlarda öncelik olmuyor her zaman.

Estetik yaptıran gençleşmeye çalışan erkek pek yok ama. Görsellik kadınlarda öncelik olmuyor her zaman.
Çünkü göz zevkimiz bizim erkeklerde estetik görmeye alışık değil :)
Ama kendine göre beğendiğin noktalar elbette olmalı.

Geri