WarrenBuffett
Üye
- Web sitesi
- www.viopinvest.com
Senle olsak olsak düşman oluruz @Stockholm Sendromue bu bayağı bayağı ben…..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senle olsak olsak düşman oluruz @Stockholm Sendromue bu bayağı bayağı ben…..
en büyük aşklar… nefretle başlar warren….Senle olsak olsak düşman oluruz @Stockholm Sendromu![]()
![]()
Bizim ki başlangıçta birbirimize uyuz olmamızla başladı. O nasıl olacak?en büyük aşklar… nefretle başlar warren….
bana ilk defa haha ifadesi kullanıyorsun……Bizim ki başlangıçta birbirimize uyuz olmamızla başladı. O nasıl olacak?![]()
![]()
Çünkü ilk defa iğneleyici konuşmadın, laf sokmadın. İlk defa güzel güzel konuşuyoruz.bana ilk defa haha ifadesi kullanıyorsun……
Şikayetçi misin Sjsjssjkonu gene memeye gelmiş getirilmiş
Şikayetçi misin Sjsjssj
Kadınların işi bu severken yererler Sjssjyok da 2 sokak ötede başka konuda erkekleri linç ediyor rahibe teresa kılıklı kadınlar.
Boy takıntın yoktu senin eskiden şimdi o da çıkmış. Neden hep bana böyle yokuş yapıyorsun? :dSen çok şey istiyorsun geniş omzun 1 80 e yakın boyun yoksa ve esmer değilsen intihar etsene
Konu sen olunca oldu Sjsjs yokuş seviyorsam demek.dBoy takıntın yoktu senin eskiden şimdi o da çıkmış. Neden hep bana böyle yokuş yapıyorsun? :d
Sus kız. Halla halla ya…dengesiz olduklari icindir