Erkekler Neden Evlilikten Kaçar?

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Evlilik Ve Düğün Hazırlıkları
Konu sahibi son olarak 1194 gün önce görüldü
Doğru kişiyi bulduğunuzda bir bakmışsınız evlenmişsiniz üzerinde çok konuşulacak bir konu değil:)

çünkü evlilikle bitmiyor , çocuk istiyorsunuz o ds yetmiyor ikinciyi istiyorsunuz ,yetmiyor Allah'ım üçüncüyü ver diyorsunuz.

bihtim

Bir kız da çıkıp İsmail seni kaçırayım mı demedi.

sen en zor kriteri secmissin.
daha çok bekar kalirsin givi

bunu diyen ilk kişi değilsin inan sonda olmican ama inancını taktir ediyorum jsksk

Kaciyorlar miymis?

boşanmaya gelince iş aslında kaçıyorlar

Napoleon Marie Louise hakkinda "...hataydi.Ama tatli bir hata.." diye söylemiş.

Mantik hatasini bul.

Napoleon Marie Louise hakkinda "...hataydi.Ama tatli bir hata.." diye söylemiş.

Mantik hatasini bul.
Lise son sınıftayız, okul bitti. Okul gezisi kapsamında Bodrum'a gittik. O zamanlar arkadaş grubumuzda bir kız vardı. Yıl içerisinde üç kere yürüyüp teklif edip ret cevabı almıştım. Akıllandım mı? hayır tabi. Bodrum'da kaldığımız otelin arka kısmında sessiz sakin bir yer buldum. Hemen iki arkadaşımdan yardım isteyip telefonlarına kızın tanıştığımızda bana dinlettiği ilk şarkı "wonderfull tonight" şarkısını gönderdim ve yerlerini almalarını istedim. Bir gün önceden topladığım kozalakları kalp şeklinde kum üzerine yerleştirdim ve marketten aldığım üç şişe kolonyayı komple boşalttım. Yakın arkadaşıyla organize olup bir şey konuşma bahanesiyle istediğim yere getirdi ve birden karşısına çıktım. "Bundan sonrasını ben devam edeceğim." diyerek arkadaşına teşekkür ettim. Kız şok oldu tabi. Neyse alana geldik, biz gelmeden arkadaşlar kozalakları yaktığı için görür görmez "aa, ateş mi yaktın?" dedi. Ateşin yanına gittiğimizde çalıların arkasından bizimkiler şarkıyı başlatınca sessizce ayağa kalktım, elimi uzattım ve dans...
iki defa çalan şarkının ardından dans bitti, ikimizde dolunaya doğru döndük ve sustuk. "Bunu herhangi bir kıza yapmış olsaydın şu an sevinçten sarılırdı sana ama.." dedi. Baya bildiğim "ama..." dedi.

Yıllar sonra karşılaştığımızda bana "O gün bana böyle bir sürpriz yapman hataydı ama tatlı bir hata yani hatıraydı" dedi.

Evlilikten kaçan erkek görmedim yaa.. bu evlenemeyen erkeklerin uydurduğu bir şey jsjjs

Geri