Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Birkaç seneye kalmaz çoğu böyle olacak bro ;
:dd
Düğün yapmasınlar bende şu dakka evlenirim emreDüğün yapmasınlar şu dakika evlenirim
Düğün kırmızı çizgimizdir! Düğün isteyenle işimiz olmazDüğün yapmasınlar bende şu dakka evlenirim emre
Sorun düğün zaten
sen bekarsin dimi ? jsjsksDüğün kırmızı çizgimizdir! Düğün isteyenle işimiz olmaz
Sizden asla Süreyya..Kaciyorlar miymis?
Siz zahmet etmeyin efendim.Sizden asla Süreyya..
Lise son sınıftayız, okul bitti. Okul gezisi kapsamında Bodrum'a gittik. O zamanlar arkadaş grubumuzda bir kız vardı. Yıl içerisinde üç kere yürüyüp teklif edip ret cevabı almıştım. Akıllandım mı? hayır tabi. Bodrum'da kaldığımız otelin arka kısmında sessiz sakin bir yer buldum. Hemen iki arkadaşımdan yardım isteyip telefonlarına kızın tanıştığımızda bana dinlettiği ilk şarkı "wonderfull tonight" şarkısını gönderdim ve yerlerini almalarını istedim. Bir gün önceden topladığım kozalakları kalp şeklinde kum üzerine yerleştirdim ve marketten aldığım üç şişe kolonyayı komple boşalttım. Yakın arkadaşıyla organize olup bir şey konuşma bahanesiyle istediğim yere getirdi ve birden karşısına çıktım. "Bundan sonrasını ben devam edeceğim." diyerek arkadaşına teşekkür ettim. Kız şok oldu tabi. Neyse alana geldik, biz gelmeden arkadaşlar kozalakları yaktığı için görür görmez "aa, ateş mi yaktın?" dedi. Ateşin yanına gittiğimizde çalıların arkasından bizimkiler şarkıyı başlatınca sessizce ayağa kalktım, elimi uzattım ve dans...Napoleon Marie Louise hakkinda "...hataydi.Ama tatli bir hata.." diye söylemiş.
Mantik hatasini bul.